Sosoaca, declaratie uluitoare: “Cand o sa conduc Romania…”

Diana Sosoaca s-a dezlantuit dupa ce colonelul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a precizat ca se asteapta ca in urmatoarele doua luni sa fie acordata autorizatia pentru vaccinarea anti-COVID a grupei de varsta 12-15 ani, dupa ce compania Pfizer a anuntat ca testele sale arata o eficienta a vaccinului de 100 la suta in cazul copiilor.

„Cu acest vaccin niciodata. Si va spun si de ce: domnul colonel Gheorghita ma intreb cum a ajuns colonel la 30 de ani, cand altii au iesit la pensie si nu sunt colonei, dar o sa aflu cand o sa ajung sa conduc Romania.

Nu are cunostinta despre ceea ce se intampla in Parlamentul European. Eu am dat publicitatii o inregistrare pe care mi-a dat-o doamna europarlamentar Maria Grapini cand chiar dansa a adresat o interpelare presedintelui Comisiei de Sanatate din Parlamentul European, raportat la vaccinare si la acel carnet.

Ce spune presedintele Comisiei: nu poate exista un pasaport de vaccinare intrucat la acest moment nu avem nicio data stiintitifica si nu exista certitudinea eficientei vaccinului anti-COVID al niciunuia.

Nici in acest moment nu stim daca vaccinarea duce la intruperea transmiterii COVID”, a spus Diana Sosoaca, la Romania TV.

De asemenea, Diana Sosoaca nu a ezitat sa-l critice pe colonelul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare.

„Si atunci cum vii tu, colonule Gheorghita, si sa spui ca acest vaccin este eficient si este sigur? In conditiile in care nici macar Parlamentul European nu poate spune acest lucru si nu poate fi de acord.

O pune pe seama tineretii, dar aceasta incompetenta si transmiterea de informatii false, ceea ce inseamna o infractiune din Codul Penal. Se pedepseste cu inchisoarea”, a mentionat Sosoaca.

„Domnul colonel Gheorghita, Grupul de Comunicare Strategica, CNSU, in frunte cu premierul si cu presedintele Romaniei sa isi asume personal, in scris la notariat raspunderea pentru orice efect advers al acestui vaccin, precum si despagubirile.

In cazul unor efecte adverse, care m-ar lasa in viata, as cere un milion de euro pentru fiecare persoana si in caz de deces, cinci milioane de euro.

Citeste si articolul :   Lovitura crunta pentru Luis Lazarus. Ce daune morale trebuie sa plateasca

In conditiile in care Comisia de Sanatate a Parlamentului European mentioneaza ca nu exista cercetari stiintifice si date cu privire la siguranta si eficacitatea vaccinului, dar vine domnul colonel Gheorghita, premierul Florin Citu, presedintele Iohannis, pai atunci sa raspunda personal si sa despagubeasca personal.

Exact cum e la RCA-ul pentru masini. In caz ca decedeaza o persoana in urma unui accident rutier, despagubirile se pot duce pana la cinci milioane de euro”, a mai spus Sosoaca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.