Monica Pop, sare la gatul lui Iohannis: “Oamenii nu mai au nici curaj, nici incredere, nici perspective si nici sperante! Vor “cadea” tot mai multi”

Medicul oftalmolog, Monica Pop, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care il critica dur pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Iata ce spune medicul.

“NU STIRI PANICARDE! DOAR GRIJA!

AU INTELES, IN SFIRSIT?!

Astazi in discursul sau, domnul Presedinte a spus, partial, exact ceea ce spun eu de luni si luni de zile : despre PANICA INDUSA POPULATIEI, lucru care face mult rau si provoaca depresii si scaderi grave de imunitate, care, exact ele determina cresterea numarului de infectati!

Publicitate

Domnule Presedinte, din cauza acestei atit de gresite strategii de comunicare cu populatia, oamenii nu mai au nici curaj, NICI INCREDERE, nici persoective si nici sperante! Vor “cadea” tot mai multi!

Schimbati registrul, va fi in favoarea tuturor iar oamenii vor intelege si vor asculta altfel sa se protejeze! Si o vor face”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Intr-o alta postare, Monica Pop scrie despre o idee excelenta:

“IDEE EXCELENTA!

Citeste si articolul :   Dr. Monica Pop, declaratie uluitoare: "Vreau sa stie toata lumea, vaccinul nu opreste boala"

PT CA PACIENTII covid SA AJUNGA LA SPITAL LA TIMP! SE POT SALVA MULTE VIETI, CU O INVESTITIE MINIMA!

PULSOXIMETRU, mic aparat ( citiva centimetri), ieftin, f simplu de folosit de catre oricine! Se gaseste in farmacii!
(IDEE de la dl Dr. ALEXIE din Las Vegas)

Una din cele mai importante si salvatoare de vieti investitie ar fi cumparerea de Pulsoximetre. Nu sint scumpe (, la farmacie, intre 150-350 lei). MASOARA SATURATIA DE OXIGEN! Cei care au saturatia peste de 94% cind sint diagnosticati covid, sa fie monitorizati acasa. Daca oxigenarea ramine buna totul este OK!

Daca oxigenarea scade sub 94%-93% ( DESATURARE), trebuie sa mearga imediat la spital.

In acest mod se vor salva multe vieti la cei a caror stare se deterioreaza acasa si care asteapta prea mult pina merg la spital. Adesea, prea tirziu!

Unul pe familie! Poate fi imprumutat oricui, repet, e mic ( citiva cm), la indemina oricui, f simplu de utilizat.

IDEE DE EXCEPTIE!
MULTUMIM DOMNULE DOCTOR!”, a scrie medicul tot pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Monica Pop a izbucnit din nou: "Se doreste pana si distrugerea unor obiceiuri frumoase"

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.