CTP da de pamant cu Diana Sosoaca: „A venit sa apara la TV si sa se imbranceasca cu oamenii de ordine”

Cristian Tudor Popescu aduce acuzati umilitoare la adresa fostei senatoare AUR, Diana Sosoaca.

Sosoaca, umilita de gazetarul Cristian Tudor Popescu. CTP i-a si gasit doua porecle fostei senatoare AUR. Gazetarul spune ca amenintarile senatoarei Diana Sosoaca in timpul confruntarilor acesteia atat cu agentii de paza de la Institutul “Marius Nasta” cat si cu jandarmii din fata Ministerului Sanatatii sunt de “tip mafiot”, de “sefa de gasca”.

CTP mentioneaza ca Diana Sosoaca nu isi doreste altceva decat sa apara la televizor. El mai preciza ca de multe ori o numea ”cascada urlatoare”, pentru ca mereu cand se afisa undeva nu facea nimic altceva decat sa urle.

„Doamnei ii spuneam pana acum senatoarea «Cascada Urlatoarea». O sa-i schimb apelativul cam o data pe saptamana, pentru ca e bine sa facem lucrul asta. E foarte activa doamna. O sa-i spun doamna «Baliverna» saptamana asta.

Doamna «Baliverna» ma intereseaza in primul rand din punct de vedere anatomic. Aici vedeti deschiderea pe care o realizeaza maxilarele doamnei, mandibula – cat se poate duce de jos.

Exista niste instantanee in care e mult mai mult decat atat, se apropie de ceea ce realizeaza un boa constrictor. Ma intreb daca dansa poseda cumva ceea ce se numeste osul patrat. Serpii au osul patrat, care e pozitionat orizontal, si in clipa in care sarpele deschide gura – si o deschide formidabil – ca si doamna «Baliverna», se duce in pozitie verticala, inserat in maxilare.

Citeste si articolul :   Dupa ce a dansat si a strigat cat au tinut-o puterile la manifestatiile anti-masca, Diana Sosoaca a gasit solutia salvatoare.

Dorea sa-l inghita pe omul ala la care zbiera. Acolo era un om de ordine si aceasta doamna l-a amenintat in cel mai pur stil mafiot – «Daca nu te dai la o parte din fata mea, nici nu stii ce-ai sa patesti».

Mi-a mai venit ceva…doamna «Ciocioaca», pentru ca are foarte multe cioace in dotare.

Il ameninta pe acel om, care are niste instructiuni. El este pus acolo sa faca o treaba. Este un absolut nevinovat care isi face fisa postului. Aceasta «amica a poporului» se napusteste asupra lui, il ameninta in stil mafiot. Ce sa obtii din asta? Stimati simpatizanti ai doamnei «Ciocioaca», ce sa obtii amenintand si impingandu-te cu agentii de paza? Sunt niste oameni care nu au nicio responsabilitate in legatura cu ce vrea sa discute doamna cu ministrul. Au niste instructiuni – sa nu lase pe nimeni sa treaca. Doamna nu are dreptul sa treaca pe acolo cu acea legitimatie pe care o agita.

Citeste si articolul :   Protest in plina pandemie de coronavirus. Medicii au iesit in strada

Sa nu-si foloseasca legitimatia de parlamentar in acest mod ticalos si ilegal, pentru ca asta face cu aceasta legitimatie pe care o agita.

In fata Ministerului Sanatatii, acum doua saptamani, dupa Bals, acolo spunea jandarmilor «ma lasati sa intru eu singura sau vreti sa intru cu toti astia din spatele meu in cladire?». Din nou, amenintare de sefa de banda, de gasca. Asta este esenta comportamentului doamnei”, a spus Cristian Tudor Popescu.

“E greu. Simplul fapt de a-i pronunta numele sau chiar a ma referi la aceasta fiinta este injositor. Nu se poate sa lasi lucrurile astea. Sunt multi care tac in clipa de fata pentru ca le este frica de deschiderea asta a maxilarelor cucoanei. «Cine stie ce mai scuipa in continuare, cum mai ameninta si ce mai face?».

Cineva trebuie sa spuna lucrurile astea, sa le spuna celor care o admira pe doamna ca sunt redusi mintal daca pot sa admire asa ceva. Aceste demersuri ale persoanei in cauza nu au niciun sens, nu duc la niciun rezultat, cu exceptia umflarii capitalului de imagine al acestei persoane”, a afirmat acesta.

Citeste si articolul :   Denise Rifai, schimbare radicala! Ce se va intampla cu emisiunea.

Totodata, el spune ca ceea ce Diana Sosoaca a facut in Valea Jiului, prin incercarea de a se asocia cu protestul minerilor, este “neomenesc, de o ticalosie fara margini”.

“Se urca pe emotia, tragedia si pe nefericirea unor oameni”, a spus Claudiu Pandaru, jurnalist Digi24.

“Bineinteles. Infige botul acela foarte dezvoltat al dansei si suge de acolo capital politic”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

“Ca analist politic, observ ca exista deja o diferenta clara intre exclusa «Ciocioaca» si AUR. AUR este un partid nationalist, xenofob, cu tente legionare extremiste, cum mai sunt in Europa destule, dar ramane, cel putin pana acum, in parametrii activitatii politice parlamentare regulamentare. Are votantii lui. Dar ramane in cadrul regulilor, spre deosebire de aceasta doamna”, a mai spus CTP.

Autor