Lovitura crunta pentru Sosoaca. Adio de la celebrele LIVE-uri: “O sa dau in judecata Facebook-ul”

Lovitura dura pentru fosta denatoare AUR. Diana Sosoaca s-a trezit ca a fost blocata pe Facebook. In acest context, vocale senatoare nu mai poate posta nimic pe reteaua de socializare timp de 30 de zile.

Ce a patit Diana Sosoaca joi dimineata

Facebook a decis sa-i blocheze contul dupa ce Sosoaca a jignit o internauta ce o insultase pe aceasta, dupa cum a spus Diana Sosoaca. Adevaratul motiv il stiu doar cei de la Facebook.

„Am contul blocat de azi dimineata, doar eu si Trump mai suntem blocati pentru atitudinile noastre. In schimb, in noi se da intr-un hal fara de hal. Mi s-a spus ca am fost blocata pentru ca i-am spus unei doamne ca are o fata de doamna de rad si curcile pe care le creste. Avand in vedere ca dansa ma injurase inimaginabil si eu am reclamat-o pe ea”, a declarat Diana Sosoaca, potrivit romaniatv.net.

Publicitate

Totodata, Diana Sosoaca a mentionat ca o sa dea in judecata Facebook, deoarece nu considera ca este normal sa blocheze conturile politicienilor. Acest lucru ramane de vazut.

”O sa vorbesc cu colegul meu Chitic si o sa fac ce a facut si el, adica o sa dau in judecata Facebook-ul. Stiu ca UE a condamnat cenzurarea de catre aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie sa faci acest lucru. Facebook-ul este condus in spate de neomarxisti si globalisti, asa ca avem raspansul. O sa folosesc contul sotului meu si probabil ca imi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, daca cineva crede ca ma va opri, nu, asa mai mult ma ambitioneaza. Sa aiba mare grija cu mine” , a declarat aceasta.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.