Marcel Ciolacu, prima declaratie despre protestul de la metrou

Marcel Ciolacu, Presedintele PSD, respinge acuzatiile conform carora partidul sau este de vina pentru protestul de la metrou, aceasta fiind “o minciuna ordinara”.

Liderul social-democrat transmite, printr-un mesaj postat pe Facebook ca PSD nu are nicio legatura cu acest protest si ca liderii Coalitiei imprastie minciuni.

Vineri, 26 martie 2020 circulatia trenurilor de metrou este afectata de un protest spontan al reprezentantilor sindicatului USLM in statia Piata Unirii, acestea impiedicand pornirea la timp a trenurilor.

“Pentru a acoperi haosul provocat de noile restrictii anuntate aseara, pentru a-si acoperi lipsa de solutii, liderii Coalitiei au iesit azi, in haita, sa spuna ca ”PSD e de vina!” pentru protestul de la metrou.

Publicitate

Publicitate

O minciuna ordinara! Ceea ce se intampla la metrou nu are nicio legatura cu PSD, ci reprezinta doar o alta petarda a Coalitiei. Ne inchid din nou in case, iau masuri fara nicio logica, inchid din nou scolile, nu au nicio solutie pentru a stopa in mod real pandemia, dar arunca vina pe PSD!

Citeste si articolul :   Marturia pacientului 102 vindecat de coronavirus: Ar fi foarte important ca lumea sa afle si sa inteleaga ca exista speranta

Sunteti la putere sa guvernati, nu sa asistati! Terminati cu propaganda! Voi ati pus conducerea Metrorex care trebuie acum sa ia masuri! Deblocati traficul, aplicati legea in conflictul pe care voi l-ati creat si lasati fake-news-urile menite sa acopere carantinarea tarii!

Maine, dupa ce aceasta diversiune se va sfarsi, romanii vor sta in continuare in case, nu vor avea bani, nici testare si nici vaccinare!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor