Radu Berceanu, despre scandalul de la metrou: “Liderii sindicali de la metrou se apropie de Tiriac la avere. E un buboi plin cu puroi. Negociez eu cu Radoi daca e nevoie”

Radu Berceanu, ultimul ministru al Transporturilor care s-a confruntat cu o greva la metroul bucurestean, in anul 2009, a declarat ca se ofera ca negociator in disputa cu liderul Unitatea – Sindicatul Liber Metrou, Ion Radoi.

“Il felicit din tot sufletul pe ministrul actual (Catalin Drula – n.r.), pe care nu-l cunosc, dar a avut curajul sa se lupte cu mafia de la metrou. Acolo e o mana de escroci, care ii prostesc inclusiv pe oamenii muncitori de la metrou, care spun: “Cine, ma, Radoi, care ne-a dat 5% la salariu? Cum sa nu-l apar?”.

E un buboi plin cu puroi – asta e sindicatul de la metrou. Trebuie facut una din aia, de bagat Armata, pentru ca din buboi cu puroi a dat in cancer din ala grav”, a spus Berceanu, potrivit clubferoviar.ro.

De asemenea, Berceanu s-a oferit sa negocieze cu Ion Radoi.

Publicitate

“Daca ministrul are nevoie de vreun sprijin, sa mi-l ceara. Negociez eu cu Radoi daca este nevoie.

Citeste si articolul :   Wizz Air, anunt de ultima ora: bilete cu 9,99 euro pentru Milano

Daca am negociat cu Miron Cozma, pot sa negociez si cu Ion Radoi. Cred ca liderii sindicali de la metrou se apropie de Tiriac la avere”, a mentionat Radu Berceanu.

La metroul bucurestean, spatiile publicitare si spatiile comerciale sunt administrate de Sindomet Servocm SRL, societate detinuta de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou.

Ce spune Radoi

“Ma voi intalni cu Radu Berceanu in instanta pentru aceste afirmatii”, a declarat Ion Radoi.

Decizia sindicalistilor, dupa ce Metrorex a cerut eliberarea spatiilor comerciale pana pe 2 aprilie

Bucurestenii sunt revoltati, intrarile de la metrou care sunt folosite si ca pasaje pietonale sunt inchise, iar oamenii sunt nevoiti sa traverseze strada prin locuri nepermise. Altii trebuie sa ocoleasca intreaga Piata Victorie ca sa ajunga unde au nevoie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.