ULTIMA ORA: Inca 3 cazuri confirmate de coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 102 persoane infectate. Romania a intrat oficial in scenariul 3

Numarul pacientilor confirmati cu coronavirus in Romania a ajuns sambata la 102. Romania a intrat in scenariul 3.

Alte trei persoane, confirmate cu coronavirus

Publicitate

Cele trei persoane au intrat in contact cu Vergil Chitac, senator PNL Constanta, confirmat cu coronavirus in cursul zilei de vineri.

Este vorba de deputatul PNL Lucian Heius, Florin Oancea, primarul orasului Deva si administratorul public Adrian David Nicolar.

Publicitate

Toti 3 se afla in izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat si senatorul Chitac, si vineri nu au fost prezenti la reuniunea Biroului Executiv al PNL.

Oficial, Romania a intrat in scenariul 3, potrivit stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.