Alex Bodi da de pamant cu Bianca Dragusanu: “Toate relatiile ei au fost lupta din Troia”

Scandalul dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu s-a transformat intr-un adevarat razboi. Bianca Dragusanu a publicat mai multe imagini, in care apare cu fata plina de vanatai din cauza batailor de la Alex Bodi.

“Este vorba de o razbunare, combinata cu o diversiune. A publicat pozele astea ca sa-mi faca mie rau. Dar de ce te trezesti sa ma ataci acum dupa patru luni? Ea stie ca o doamna jurnalista i-a confirmat ca nu eu am dat poza. Eu vreau sa uit acest razboi cu ea. Nu am nici o intentie sa-i fac rau, plus ca nu ma mai intereseaza persoana ei”, a declarat Alex Bodi, intr-un interviu telefonic acordat pentru Antena Stars.

“Da, am lovit-o in Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict intre noi doi in 30 septembrie. Trebuie sa intelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu sa sari la bataie? Adica tu sari la mine, eu te opresc si tu dupa aia spui ca ai semne pe mana?

Citeste si articolul :   Surpriza mare! Florin Calinescu, schimbare uriasa dupa plecarea de la PRO TV: „Incepand cu 19 octombrie, o sa vedeti...

Eu am video cu dansa in anumite ipostaze, pe care nu ar vrea in viata ei sa le dau. Cand era intinsa pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele si filmarea de la balcon. Ea are tulburari psihice. Zici ca te-am batut si dupa patru zile ai fugit cu mine in vacanta?

Daca a facut dosar penal, asta doar ea stie. Banuiesc ca si-ar fi luat certificat. Dar sa vina cu mine in Turcia sa se afiseze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai in vacante cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori si ne-am impacat. Suntem de rasul lumii. De ce toate relatiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea painea lui Dumnezeu?“, a mai spus Alex Bodi.

Autor