Parintele Vasile Ioana, reactie dura la adresa autoritatilor: „Dati-le, domnilor, la romani…”

Parintele Vasile Ioana, preotul paroh al Bisericii „Sfantul Nicolae Dintr-o Zi”, a scris pe contul sau de Facebook ca s-a infectat cu Covid. Preotul sustine ca fost tratat de medicii de la Matei Bals, iar dupa ce testul a iesit negativ si a iesit din izolare, acesta spune ca unul din medicii care i-au salvat sa vina in fata altarului si sa vorbeasca credinciosilor despre cum pot lupta eficient cu temutul virus, inclusiv prin vaccinare.

„In aceste zile fiecare sprijin pentru a oferi medicilor posibilitatea sa se exprime, fiecare incercare de a salva o viata, in perioada asta si informatiile salveaza vieti, mie mi se pare foarte important ceea ce am vazut.

Si cred ca e nevoie in perioada urmatoare, noi toti sa ne strangem si sa gasim solutii pentru ca asa cum puteti vedea, speranta nu cred ca trebuie sa ne fie pusa in niste oameni care s-au dovedit a fi in perioada asta…”, a spus parintele Ioana, conform Antena 3.

Citeste si articolul :   Dr. Flavia Grosan, declaratie uluitoare: "Eu nu stiu cu oxigenul. Eu tratez online"

„Avem nevoie de Dumnezeu ca de aer.

Publicitate

Avem nevoie de prezenta lui Dumnezeu in sufletul nostru, avem nevoie de prezenta lui Dumnezeu in casele noastre. Casa noastra poate sa devina biserica lui Hristos daca spui – Doamne, nu ma parasi! Doame, fii cu mine! Doamne, nu ma lasa! Si-atuncea, credinciosul, omul, orice crestin nu se mai simte singur. Astazi, romanii sunt singuri in case.

(…) Rugamintea mea catre toti romanii este sa ne autoresponsabilizam si sa ne rugam lui Dumnezeu, sa ne intarim in credinta, in speranta si in dragoste de aproapele. Dragostea de aproapele defineste crestinul.

Publicitate

Nu poti sa te numesti crestin, daca nu-l iubesti pe vecinul tau care are nevoie sa-i faci cumparaturi, pe batranul din scara de bloc care are nevoie sa te duci tu la Mega sa faci cumparaturi pentru el. Si de astazi inainte cred ca fiecare dintre noi trebuie sa asumam responsabil destinul nostru.

Sa nu mai asteptam ajutor de unde nu vine. Pentru ca fiecare dintre noi putem sa fim mana lui Dumnezeu pentru aproapele. Daca tu iti ajuti aproapele tau care are Covid sau care are frica de Covid, care are spaima, care are temere, in momentul in care tu faci ceva pentru aproapele tau…

Citeste si articolul :   Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: ”Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!”

Traim vremuri in care noi suntem un lant de iubire. Si daca noi, romanii, intarim lantil asta de iubire dintre noi, nu ne mai este frica”, a fost indemnul parintelui in aceste vremuri grele pentru romani.

Parintele Vasile Ioana, reactie dura la adresa autoritatilor: „Dati-le, domnilor, la romani Arbidol, ca sa traiasca romanii!!”

„Cand m-am infectat cu Covid, am primit de la prietenii mei din Republica Moldova Arbidol. Acest antiviral, de care doctorul Marinescu spunea ca e foarte bun. Si daca dansul a spus ca e foarte bun, de ce nu s-a dus la premierul tarii sau la conducerea ministrului sa le ceara sa aduca trei TIR-uri de Arbidol? Dati-le, domnilor, la romani Arbidol, ca sa traiasca romanii!!

Faptul ca nu este Arbidol, este o mare drama. Pentru ca nu avem antivirale. Poporul ungar are antivirale si are trei morti la mia de locuitori. Ii felicitam pe unguri si ne rugam si noi la Dumnezeu sa ajungem si noi ca ei.

Citeste si articolul :   Bolnav cu COVID, uitat in izolator doua zile cu masca de oxigen pe fata

(…) Suntem impreuna in necazul acesta mare. Ar trebui – acum, mai mult dect oricand – sa dam dovada de unitate in suferinta, sa ne rugam unii pentru altii, sa ne ajutam unii pe altii”, a mai spus parintele Ioana.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.