Carmen Harra face previziuni incredibile despre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan: “Isi va gasi un partener mai tanar, dar…”

Carmen Harra a facut dezvaluiri despre despartirea dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Prezicatoarea spune ca a analizat datele celor doi soti.

”Este fascinant ce arata numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria si Corina – n.r.) din viata lui Reghe. Conform calculatiilor numerologice, el cu prima sotie (Mariana – n.r.) a fost intr-o relatie temporara, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relatie de suflete-pereche. Si el si Anamaria si-au creat o karma rea cu Mariana. Este fascinant ca Anamaria si Mariana se cunosc din vieti anterioare. Din pacate, numerologia lui arata ca se repeta karma si (Reghe – n.r.) va trece si prin al treilea divort tot inainte sa se implineasca 14 ani de mariaj. In codul lui divin are patru casnicii, deci vor urma inca doua casatorii

Anamaria are o relatie karmica cu Luca, primul lui copil. Iar Luca si Laurentiu jr se stiu, de asemenea, dintr-o viata anterioara, desfasurata in perioada Primului Razboi Mondial. Indiferent de neintelegerile parintilor, Luca si Laurentiu jr vor ramane prieteni buni pe viata si se vor ajuta ca fratii. Codul divin al lui Laurentiu jr coincide cu codul divin al Marianei, prima sotie a lui Reghe. Este o incurcatura karmica, ce arata ca ei se cunosc din mai multe vieti anterioare.

Numerologia arata ca Anamaria vrea sa isi refaca viata, isi va gasi un partener mai tanar, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre casatorie pentru a-si securiza averea. Ea tine foarte mult la bani. Si, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alti copii. Este devastata de aceasta despartire, dar se straduieste sa salveze aparentele si este o femeie puternica, va depasi cu bine situatia.

In fata karmei nu poti face nimic sa o opresti cand te-a lovit. Vorbim in acest caz de karme nerezolvate, mostenite din vieti anterioare. Daca se rezolva, karmele nu se mai repeta. Insa karmele nerezolvate se repeta la nesfarsit, inclusiv in vietile viitoare. Ei s-au mai intalnit, s-au mai confruntat si in vieti anterioare, dar n-au inteles cum sa-si rezolve karma si aceasta se tot repeta. Sansa lor este sa-si rezolve karma intr-o viata viitoare”, a explicat Carmen Harra.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, declaratii incredibile pentru presa din Italia. Ce a putut sa spuna despre Laurentiu Reghecampf

Reghecampf va avea patru copii:

”Va avea tot patru copii, deci va mai urma inca un copil. Putea sa-si rezolve karma, daca nu intra intr-o alta relatie si daca nu facea alti copii. Tendinta lui este sa creeze la infinit aceeasi situatie pe care a mai trait-o cu ani in urma. Karma este o repetitie, conceptul karmei inseamna subconstientul reactiv, care interactioneaza pe aceleasi elemente care s-au creat deja. Iar fetita pe care Reghe urmeaza sa o aiba cu actuala iubita (Corina – n.r.) este reincarnarea fetitei pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)”, a mai spus Carmen Harra, pentru Impact.

Autor