Carmen Harra, PREVIZIUNE despre Anamaria Prodan si Reghe: „El se recasatoreste.”

Carmen Harra a facut dezvaluiri despre casnicia Anamariei Prodan cu Reghe si a marturisit ca nu le mai da prea mari sperante celor doi soti. Cunoscuta clarvazatoare a mai spus ca se indoieste ca antrenorul sa se intoarca la Anamaria, desi aceasta isi doreste foarte mult sa salveze casnicia.

Carmen Harra, despre casnicia Anamariei Prodan cu Reghe

„Vreau sa spun ca aceasta a fost o relatie foarte buna, foarte compatibila, foarte interesanta. Doi oameni care s-au iubit extraordinar de mult. Problema intre ei au fost banii, prea multe obligatii, prea multe afaceri in care e implicata, si atunci se deconecteaza unul de altul, dupa 12 ani si ceva de casatorie. Pericolul unui divort este iminent la ora actuala. Cel care provoaca acest divort este el si nu ea. Este el, care de fapt in codul lui are doua divorturi.

Eu le doresc sa ramana impreuna. Sunt minunati unul cu altul. Probabil in urmatoarele luni s-ar putea sa existe o reconciliere. Eu, din nefericire, ma cam indoiesc. As vrea sa va spun ca lucrurile vor merge foarte bine intre ei. Asta ar fi un ideal. Momentul prin care trec acum este extrem de critic si din nefericire si in codificarile lor divine acest divort exista. Sa speram ca nu o sa se intample, dar ma indoiesc

Citeste si articolul :   Gina Pistol, prima imagine cu fetita in brate

Pe viitor, vad ca el se recasatoreste. El a fost foarte fericit cu ea. Relatia a fost extraordinar de buna. Au existat frictiuni intre ei dar niciodata atat de serioase ca si pana acum. Ea incearca sa il readuca, sa imbunatateasca situatia. Ei amandoi au trecut prin mariaje anterioare. Experienta asta au trait-o deja. Pericolul este ca ei pot sa experimenteze din nou asa ceva”, a spus Harra la Antena 3.

Autor