Silviu Prigoana a anuntat ca familia se mareste, va deveni bunic

Silviu Prigoana se simte implinit si fericit alaturi de sotia lui si de copii. Fostul sot al Adrianei Bahmuteanu a dezvaluit ca va devenit bunic.

Silviu Prigoana va deveni bunic

Silviu Prigoana este bucuros de cand a aflat ca sotia lui Honorius este insarcinata si urmeaza sa devina bunic. Acesta a facut anuntul la TV, in direct.

Honorius se bucura de o familie reusita alaturi de Corina, sotia lui. Cei doi au o casnicie fericita si in curand vor avea un copil. Au avut o nunta superba si acum se pregatesc de un botez de vis.

„Honorius e bine. Am inteles ca sotia lui este insarcinata. Voi fi bunic. O sa-mi spuna lumea pe strada nene, tataie’, a marturisit Silviu Prigoana la Kanal D.

Publicitate

Corina Bode, sotia lui Honorius, in varsta de 34 de ani, va deveni mama pentru prima data. Ea si Honorius Prigoana s-au cunoscut in Statele Unite, in urma cu aproximativ opt ani. Cei doi au studiat acolo si au o educatie aleasa. Vorbesc fluent mai multe limbi si sunt foarte inteligenti.

Corina a studiat Jurnalismul si Relatiile Internationale. Sotia lui Honorius a condus pentru un timp postul de televiziune Etno, dupa plecarea Adrianei Bahmuteanu de la conducere.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, adevarul despre Podul Ciurel

Honorius si Corina Bode s-au cununat religios in anul 2016. Nasii au fost nimeni altii decat Elena Udrea si Adrian Alexandrov.

Honorius detine un apartament luxos in Chicago, iar sotia lui a locuit acolo de la varsta de 11 ani. Cei doi au decis sa se mute in Romania, desi aveau un viitor glorios in America. Se ocupa acum de afacerile familiei si sunt foarte responsabili, mai ales de cand au aflat ca vor deveni parinti.

La varsta de 20 de ani, Honorius a primit cadou de la tatal sau un Lamborghini Gallardo si mai are si un Bentley Continental GT, o masina de aproape 200.000 de euro. Mai mult, conduce si un elicopter, marca Brako Gyro, in valoare de 50.000 de euro.

Silviu Prigoana este tatal a patru baieti: Honorius si Silvius din prima casnicie, iar Maximus si Eduard din casatoria cu Adriana Bahmuteanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.