Bianca Dragusanu, umilire crunta din partea parintilor lui Gabi Badalau: “Maica-sa e foc si para”

Bianca Dragusanu spune ca nu mai rezista. Blondina a povestit la Antena Starsca mama acestuia, Rodica Badalau, i-ar fi facut zile negre. Fosta sotie a lui Alex Bodi a explicat ca femeia vrea sa-i desparta si chiar a reusit!

“Eu am dormit si m-am trezit langa el timp de un an”

„Eu am avut o relatie de un an cu el. Eu am dormit si m-am trezit langa el timp de un an. Nu se drogheaza cum a zis Claudia. Acum suntem, insa, intr-o chestie penibila cu fata asta (n.r. Andreea Diaconu). Eu nu am un contract cu Gabi. Eu i-am zis ei: <fetito, cum agati tu un barbat cu mine la masa?> Ea i-a trimis lui mesaje pe Instagram cand era cu mine la masa. Adica tu stii ca el e in relatie si cu mine, si cu nevasta-sa, care nici ea nu e pe treaba ei, si te bagi aiurea!

El mi-a spus ca o stie de pe la petreceri. Ei amandoi mint. A dus-o la el acasa ca sa ma faca pe mine geloasa. Asa a zis el. A venit la 4 dimineata tot la mine acasa. Noi am stat impreuna, dar acum m-am mutat la mine acasa. Eu vreau sa ma retrag din ecuatia asta! M-am indragostit de el intr-un an de zile si am reusit sa-l iubesc maxim! Eu, cand l-am cunoscut, omul era in divort! I-am trecut peste aventuri care m-au durut”, a declarat Bianca, la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, atac dur la adresa proaspetei mamici, Lili Sandu: "Pai tu ai o luna de cand ai nascut, nebuno! Sa ai burta aia imensa...

“Parintii lui au o problema cu mine!”

”Parintii lui au o problema cu mine. Ma-sa, ta-su! M-a durut! Nu am inteles de ce! Mi se pare absurd sa judeci un om din cauza unei imagini. O inteleg si pe mama lui. Isi apara puiul! Bai, dar nu ma cunosti! Mama lui crede ca eu beau, ca ma droghez! Nu sunt perfecta, dar daca mama lui nu ma vrea… eu nu am atins un asa grad de depravare in viata mea. Il mut la mine cu totul eventual, daca mama lui nu ma vrea. Gabi mi-a dat numarul ei de telefon sa vorbesc cu ea.

Dar ce sa-i zic eu femeii? Parintilor lui nu le place ca el e numai in scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu barbatul in relatie s-o sun pe maica-sa. Eu mi-as dori sa fim impreuna, dar maica-sa e foc si para, aude tot felul de chestii despre mine. Eu il iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o sa mai vorbesc despre el si despre familia lui. Vreau sa ma retrag din ecuatia asta, spre deliciul familiei lui. Nu ma mai regasesc. Nu mai vorbesc de el decat daca va deveni tatal copiilor mei”, a mai spus blondina.

Autor