Sot si sotie, in varsta de 65 si 67 de ani, casatoriti de 48 de ani, se sting de COVID-19 la doar patru minute distanta, in timp ce se tineau de mana la terapie intensiva

Johnny Lee Peoples si Cathy Darlene Peoples s-au luptat cu noul coronavirus timp de o luna, dar si-au petrecut ultimele momente in aceeasi camera de spital pentru a se mangaia reciproc. Au decedat la patru minute distanta.

Un cuplu casatorit timp de 48 de ani a decedat la cateva momente unul de celalalt de coronavirus in timp ce se tineau de mana.

Johnny Lee Peoples, in varsta de 67 de ani, si sotia sa, Cathy Darlene Peoples, in varsta de 65 de ani, s-au luptat cu Covid-19 timp de o luna la un spital din Salisbury, Carolina de Nord, scrie Mirror

Personalul de la Centrul Medical Regional Novant Health Rowan a mutat cuplul, care fusese impreuna de aproape 50 de ani, in aceeasi camera, pentru a-si putea petrece ultimele momente impreuna.

Publicitate

Batalia cu coronavirusul a cuplului a inceput cu 30 de zile mai devreme, cand ambii au suferit simptome.

Fiul cuplului, Shane Peoples, a declarat pentru WBTV : „A fost in principal febra si pierderea gustului.

Citeste si articolul :   Un barbat din Iasi isi creste cei 5 copii intr-o saracie lucie. Mama lor s-a stins. Sora mai mare, de 15 ani, a fost nevoita sa renunte la scoala
Johnny si Cathy au fost impreuna timp de aproape 50 de ani

„Tatal meu a inceput sa prezinte simptome doua zile mai tarziu.

“Aproximativ doua saptamani mai tarziu, amandoi au fost internati Terapie Intensiva. Starea lor s-a inrautatit.”

I-au pus in aceeasi camera, in aceeasi camera de terapie intensiva, si-au impreunat mainile, asistentele s-au adunat si au decedat la patru minute sistanta unul de altul.”

Cathy Darlene Peoples, Shane Peoples si Johnny Lee Peoples

Shane a spus ca noul coronavirusul trebuie luat in serios.

“Nu este o gluma. Nu este o pacaleala “, a spus Peoples.” Nu vreau ca nimeni altcineva sa fie ranit. Nu vreau ca nimeni sa simta durerea pe care o simtim noi. ”

El a postat pe Facebook un mesaj sfasietor pentru parintii sai.

„Am fost inselati. Vietile mamei si ale tatalui meu au fost furate de un virus despre care multi glumesc zilnic sau chiar cred ca este o farsa. Amandoi au luat aceasta pandemie in serios si s-au imbolnavit apio au murit …

„Amandoi si-au iubit familia foarte mult si au facut orice si tot ce ar putea face pentru ea. Am avut niste parinti exceptionali” a scris Shane

Citeste si articolul :   Doliu urias la Hollywood. John Travolta, distrus de durere. S-a stins actrita Kelly Preston, la 57 de ani

„Mi-e foarte dor de ei. Nu sunt sigur cum voi face fata fara sa vorbesc cu ei in fiecare seara in timpul calatoriei mele de acasa de la serviciu sau sa nu le pot trimite poze si videoclipuri ale familiei mele.

„Nu voi mai putea sa-i imbratisez niciodata. Nu o voi auzi niciodata pe mama cantand la multi ani nimanui. Nu ii voi vedea niciodata zambind cand ii vor vedea pe Liam si Ava intrand in camera.

„Nu vor putea sa-si vada nepotii crescand sau sa-i vada absolvind.

“Mi-as dori doar ca toata lumea sa ii poata vedea prin ochii mei. I-ai vedea pe cei doi cei mai iubitori si mai grijulii cupluri, vreodata. Fara ei, lumea asta a devemit un pic mai posomorata.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.