Cauza reala a decesului Corneliei Catanga! Cum a fost gasita de medicii de pe ambulanta

Cauza reala a decesului Corneliei Catanga! Artista in varsta de 63 de ani a decedat vineri, la Spitalul Universitar din Capitala, unde fusese internata dupa ce a fost diagnosticata cu Covid-19.

Cantareata de muzica lautareasca a fost spitalizata joi, in stare grava. Aceasta prezenta comorbiditati.

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a fost transportata la spital cu ambulanta vineri dimineata, a intrat in stop cardio respirator si nu a mai putut fi resuscitata. Cantareata suferea de Covid-19.

Cornelia Catanga s-a simtit foarte rau si a fost chemata Salvarea. Medicii si-au dat seama ca are un infarct. Artista a fost dusa de urgenta la spital iar manevre de resuscitare nu au avut efect.

Vestea ca artista a decedat, a fost data de jurnalista Mara Banica.

”Din pacate, Cornelia Catanga s-a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara pe Facebook.

Mara Banica a relatat ca Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga, a sunat-o imediat dupa deces. „M-a sunat plangand, ca a murit Cornelia. Nu mi-a venit sa cred. Cu greu s-a linistit si abia am putut sa inteleg ce s-a intamplat. Mi-a povestit ca ii era rau,ca nu mai putea sa respire si au chemat ambulanta. La Spital i s-a facut t testul COVID, iar acesta a iesit pozitiv. Medicii au vrut sa o intubeze, dar Cornelia a facut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila a dat vestea mult asteptata! Ce se intampla, de fapt, de la 1 iunie.

Potrivit Marei Banica, Aurel Padureanu nu credea in Covid-19, in timp ce Cornelia Catanga se tratase acasa cu Ivermectinca.

„Din pacate, Cornelia a stat acasa si a luat si ivermectina, din cate am inteles. Nea Aurel spunea ca el nu crede in aceasta boala, ca nu crede in Covid. Mereu eu ii spuneam sa nu mai gandeasca asa…Este cumplit ce s-a intamplat”, a mai spus jurnalista.

Cauzele decesului au fost dezvaluite chiar de medici. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a facut ca inima lui Catanga sa inceteze sa mai bata.

In vara lui 2019, artista a suferit un stop cardio-respirator si avea montat un stent la inima.

Autor