Aurel Padureanu apeleaza la Gabriela Firea si Gigi Becali:”M-a rugat sa-i fac legatura cu Gigi Becali si cu Gabi Firea sa-l ajute”.

Cornelia Catanga s-a stins fulgerator lasand in urma lacrimi si durere. Cea care a anuntat decesul artistei a fost Mara Banica. Aceasta a dezvaluit momentele grele prin care trece familia cantaretei.

Aurel Padureanu are probleme mari cu banii

Conform spuselor Marei Banica, familia Corneliei Catanga trece prin momente grele din punct de vedere financiar. De asemenea, jurnalista a marturisit ca solista isi pierduse casa si trebuia sa plece si din locuinta in care statea cu chirie.

„Proprietarul vanduse locuinta, ea era terminata. Nu e drept ceea ce se intampla cu artistii in Romania, este o moarte in mizerie, nu au bani sa o inmormanteze, nu au un acoperis deasupra capului. E cumplit”, a declarat jurnalista, la Antena Stars.

Mara Banica a mai spus ca Aurel Padureanu, sotul artistei, a rugat-o sa-l puna in legatura cu Gabriela Firea si Gigi Becali pentru a-l ajuta cu cheltuielile de inmormantare: “Aurel m-a rugat sa-i fac legatura cu Gigi Becali si cu Gabi Firea sa-l ajute”.

Citeste si articolul :   Oana Roman, mesaj emotionant pentru tatal ei, Petre Roman, dupa ce a lipsit de la ziua nepoatei lui!

Jurnalista a vorbit despre ceea ce s-a intamplat.

„Noi dormeam, era 4:45 si suna Catanga, nu e un secret, ca ea ma mai suna noaptea, ca avea insomnie, ca era obisnuita cu viata de noapte. Am pus pe silentios telefonul si am avut, parca, o presimtire. Am raspuns, era Aurel, care racnea si imi spunea „Mara, a murit Cornelia, a murit Cornelia”. I-am zis *Linisteste-te.*

Se urcase in masina, pleca spre casa, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversati, socati. Inteleg ca a avut virusul, ca s-a tratat o perioada acasa, nu a mai putut sa respire, au chemat ieri salvarea, iar cand au vrut sa o intubeze, ca nu mai respira, a facut doua stopuri cardiace.”, a mai declarat Mara Banica pentru sursa citata mai sus.

Autor