Bianca Sarbu, marturisire dupa ce a fost operata pentru a doua oara.

Bianca Sarbu a fost din nou operata, dupa ce cancerul de piele a recidivat. In urma cu mai multi ani, vedeta a fost diagnosticata cu cancer. Vestea a lovit-o ca un trasnet mai ales ca a venit la dupa ce artista ramasese vaduva. Chiar daca invinsese atunci boala, anul acesta, chiar de ziua de nastere, artista a fost nevoita sa treaca din nou printr-o operatie.

„Diagnosticul l-am primit la 22 de ani: cancer de piele! Unii zic ca e genetic, altii, ca e de la soare. La 22 de ani m-am dus pentru o mica bubita si mi-a zis doctorul direct: e cancer! Am facut o interventie atunci, dar mi-au zis ca recidiveaza. M-am operat la profesorul Ioan Lascar”, a povestit actita.

Bianca fost invitata la TV, unde a dezvaluit ca s-a operat la Spitalul Floreasca din Capitala. Singura ei frica a fost legata de anestezia totala.

„Mi-a fost frica de anestezia totala. Ma gandeam ca nu ma mai trezesc. , cine are grija de copii … niste nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat”, a marturisit Binca Sarbu, in emisiunea Teo Show de la KanalD.

Din fericire, actrita a declarat ca operatia a fost efectuata cu succes, iar acum este vindecata complet. Pentru a fi sigura ca nu o sa mai fie expusa vreunui pericol, Bianca si-a extirpat si alunita de pe obraz.

Citeste si articolul :   Madalina Manole a lasat un bilet de adio inainte sa-si puna capat zilelor. Cuvinte cutremuratoare

„In momentul asta sunt vindecata 100%. Mi-am scos si o alunita pentru ca e clar ca eu am niste probleme si nu am vrut pe viitor sa ajungem la toate celelalte. Sunt vindecata 100%, dar acum depinde de mine sa am grija, sa ma duc la controale”, a mai spus vedeta.

„Nu mai aveam voie la mare. Trebuia sa-mi protejez fata. Cancerul asta nu te omoara, dar te macina asa incet. Inainte de ziua mea am aflat ca mi-a recidivat. In acelasi loc, pe fata, prima data mi-au facut un lambou. Acum, a doua oara, mi-au luat piele de dupa ureche. M-am operat la Floreasca. Acum mi-am luat umbrela de soare, fac plaja in curte, dar numai sub umbrela. Trebuie sa ma dau non stop cu crema cu factor de protectie”, a mai spus artista.

Autor