Gina Pistol, drama care i-a marcat copilaria: “Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o si a plecat”

Gina Pistol traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Smiley. Cei doi au impreuna o fetita superba. Frumoasa prezentatoare se poate considera o femei implinita dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Josephine. Putini stiu despre drama pe care blondina a trait-o in copilarie si cine a crescut-o.

Gina a dus lipsa dragostei de mama, iar protectia tatalui i-a cauzat multa suferinta de-a lungul timpului.Putini stiu despre drama pe care ea a trait-o in copilarie si cine a crescut-o.

Bunica paterna a Ginei Pistol a vorbit despre copilaria si dificultatile pe care le-a avut Gina Pistol.

Publicitate

„Cand sunt mici, copiii nu inteleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevarul. Taica-sau nu a lasat-o niciodata, el si-a iubit mereu copiii si a avut grija sa nu le lipseasca nimic. Maica-sa, dupa ce a nascut-o, la trei zile a lasat-o la mine si a plecat. Eu am crescut-o si toata lumea din sat (n.r. – Trivale) stie asta.

Publicitate

Dupa ce l-a facut si pe frate-su a inceput sa o ceara pe fata la ea. Si eu m-am gandit ca nu e bine sa-i tinem despartiti. Am lasat-o sa plece si la mama, dar tot noi am ajutat-o cu bani .” a declarat bunica Ginei Pistol, potrivit Wowbiz.

Citeste si articolul :   Ilan Laufer, mesaj disperat dupa ce sotia sa a ajuns de urgenta la spital: "Totul s-a petrecut foarte repede"

Gina Pistol are o relatie buna cu tatal ei
“ Ei isi vorbesc, se inteleg foarte bine, se suna de ziua lor. Eu, de exemplu, cand gatesc ce-i place Ginutei, si se gaseste Emil pe la mine, ii dau pachet sa-i duca fetei.

Si se duce pana la ea sa i-l duca. ” a mai spus femeia

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.