Becali, operat de urgenta: “O operatie cam grea”

Gigi Becali a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta. Anuntul a fost facut chiar de patronul FCSB.

In varsta de 63 de ani, Becali a fost operat la umar din cauza unui tendon pe care il avea rupt de ceva timp, situatia sa inrautatindu-se. In prezent, finantatorul FCSB se afla cu mana imobilizata intr-o proteza.

„M-am operat la umar. O operatie cam grea, de tendon. Am mana imobilizata intr-o proteza. La mana stanga am facut operatie la tendon.

Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Cand mi-a facut operatia era mai grav, dar nu mai conteaza asta. Acum ma simt bine, normal, dar am mana imobilizata. In Bucuresti m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Birzila.

Publicitate

Becali, prezent la Bucharest Pride

Gigi Becali participa la Bucharest Pride alaturi de preoti, calugari si maicute, impotriva celor care il organizeaza. Latifundiarul spune ca nu accepta comunitatea LGBT si ca va merge in spatele lor si va sfinti locurile prin care trec, pentru ca acestia ar comite un pacat grav prin miscarea pe care o fac.

„Scopul actiunii este sfintirea locului, curatarea locului, asa cum a facut Hristos in tinutul Gadarenilor cand i-a aruncat pe demoni in porci si dupa aceea s-au inecat porcii. Si dupa aceea s-a urcat in barca si a plecat pe ape ca sa sfinteasca apele, sa curete apele de demoni.

Pe unde au trecut ei (n.r. participantii la Bucharest Pride), noi mergem cu icoane cruci, apa sfintita si facem rugaciuni. Sfintim locul pe langa ei au trecut ca sa curatam locul de mizerie si de duhurile necurate, ca sa nu se intample accidente. Mergem de la Victoriei pana la Piata Universitatii, altfel mor oameni dupa aceea.

In primul rand, nici ei nu sunt vinovati, pentru ca ceea ce fac ei nu le fac oamenii. Ei sunt indemnati de demoni! Noi trebuie sa ne rugam pentru ei. In al doilea rand, nici nu erau romani, erau trimisi de afara.

Unde se inmulteste pacatul si ne trimit ei noua duhuri necurate, atat de mult se va inmulti si va prisosi harul in tara asta, ca noi ii vom respinge.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Muncii, Raluca Turcan: "O sa lase tara fara profesori si medici"

Am zis sa sfintim locul. Au lasat duhuri necurate pe aici. Ei vor sa fie haos, dezordine, sa nu mai asculte lumea de autoritati”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.