Mihai Bendeac, in doliu. S-a stins una dintre cele mai dragi persoane din viata sa. Condoleante!

Mihai Bendeac trece printr-o perioada dificila. Astazi s-a stins din viata una dintre cele mai importante persoane din viata sa.

Familia lui Mihai Bendeac este in doliu

Mihai Bendeac trece printr-o perioada grea. Bunicul din partea mamei sale s-a stins din viata astazi.

Mama actorului, Emilia Bendeac, a facut anuntul dureros:

Publicitate

“M-am gandit sa pun o poza dar era prea banal, nu il reprezenta pe el. Cand o sa vedeti cerul senin si o sa vedeti o stea foarte stralucitoare sa stiti ca este el. Te iubesc tata, Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina” sunt gandurile scrise de Emilia Bendeac pe contul sau de Facebook.

Fanii actorului i-au transmis mesaje de condoleante

Publicitate

“Condoleante! Sa se odihneasca in pace! Un mare luptator. Dumnezeu sa-l aiba in paza! Suntem alaturi de voi”, “Nu stiu de ce dar m-am gandit la Mihai imediat ce am citit! Stiu cat de mult l-a iubit! Bunicul meu a murit anul trecut in luna Septembrie si inca imi este foarte greu sa accept dar ramane viu in amintirea mea pt ca m-a crescut si l-am iubit din toata inima!

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila, adevarul cea mai mare greseala facuta in timpul pandemiei de coronavirus.

Dumnezeu sa-l odihneasca iar voi sa treceti in putere peste acest moment! Imi era drag bunicul lui Mihai! Un om foarte bland si bun! Se putea vedea asta si din felul cum vorbea tot timpul Mihai despre el!”, “Sincere condoleante, Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Drum bun spre stele, om intelept si simpatic” sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.