Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Se aud clopote de nunta pentru o zodie si vin castiguri mari pentru alta

Horoscop 14 martie 2020, prezentat de Neti Sandu.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 BERBEC

Poate va inscrieti intr-o competitie, ori poate aveti emotii pentru ca au copiii concurs, serbare. E ceva care va tine in priza. Se poate sa aveti o lansare pe scena sociala si sa va mentineti la inaltime, sa va bucurati de sustinere din partea unor oameni care va apreciaza.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

Se poate sa va reinnoiti garderoba, mai primiti si ceva cadouri, va completati si lista de cosmetice, bijuterii, ceasuri. Poate fi o perioada de gratie pentru voi si sa va bucurati de toata atentia celor din jur. Poate sunteti proaspat indragostiti de cineva si endorfinele zburda.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 GEMENI

O sa iesiti pe la mondenitati ca sa reinnodati niste relatii si profesionale si amicale, sa fiti la curent cu ce se intampla in societate. Se poate sa va dati intalnire cu cineva care vrea de multa vreme sa va apropiati, ca o fi vreo sansa de relatie si v-ati putea reface si voi relatia sentimentala.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 RAC

E un eveniment festiv la care o sa va placa sa va duceti. Poate se casatoresc niste prieteni, ori aniverseaza ani buni de cand se cunosc, ori s-au cununat. Poate primiti cadou un city break si o sa va prinda bine o escapada turistica, sa mai uitati de greutati si neimpliniri in plan sentimental.

Citeste si articolul :   Dr. Virgil Musta, anunt de ultima ora: "Am reusit..."

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 LEU

O sa le faceti pe plac alor vostri, sa pregatiti ceva delicios si sa-i chemati si pe prieteni sau iesiti impreuna la un restaurant. O sa iesiti cu prietenii in oras. Poate fi o zi importanta si sa fie punctul de plecare intr-o relatie care se va dezvolta frumos, pentru ca aveti nevoie unul de celalalt.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 FECIOARA

Se pare ca aveti chef de plimbare si sa revedeti niste prieteni si locuri dragi si o sa puteti pleca intr-o plimbare de o zi, doua. Se poate sa va hotarati intr-o clipa sa dati uitarii niste neintelegeri cu cineva pe care-l iubiti si relatia sa mearga ca unsa de aici incolo.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 BALANTA

O prezenta neasteptata. Va scoate cineva la un ceai, o cafea si o sa descoperiti puncte comune pentru o relatie. Se poate sa revina cineva si la voi dintr-o fosta relatie si odata invatata lectia, o sa va intelegeti, o sa va respectati si totul o sa se lege frumos.

Citeste si articolul :   Dr. Horatiu Moldovan, declaratii fara precedent: Sunt foarte multi pacienti despre care nu putem spune ca au decedat din cauza infectiei cu Covid"

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 SCORPION

O sa va achitati onorabil de vreo obligatie morala, sa scoateti pe cineva la masa, la plimbare, la un spectacol. Se pare c-o sa tot scoateti bani din buzunar, ca sa iesiti cu ai vostri pana in orasul vecin, macar. Sunt prieteni care va asteapta, ca sa stati de vorba, sa chefuiti.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 SAGETATOR

Se pare ca ati ajuns la concluzia ca nu puteti trai fara fiinta pe care o iubiti si o sa va ganditi si la casatoria civila, religioasa. O sa iesiti pe la mondenitati, ca aveti starea de spirit necesara si sunteti dispusi sa va lansati la un nivel superior, sa cunoasteti si alt gen de lume.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 CAPRICORN

Noutati in dragoste. E cineva interesat de voi sau poate si voua vi s-au aprins calcaiele dupa cineva, care va starneste imaginatia. Si voi le-ati promis unor prieteni ca iesiti. Poate se aniverseaza ceva si vreti sa fie o atmosfera festiva, ca sa simtiti ca sunteti trup si suflet alaturi de grupul vostru.

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 VARSATOR

O sa va dati intalnire cu cineva de care va leaga niste amintiri frumoase si o sa puteti reconfigura relatia. O problema mai veche, de suflet, isi poate afla rezolvarea si sa va eliberati de o povara, sa externalizati acea incarcatura emotionala.

Citeste si articolul :   Ciprian Marica, declaratia oficiala dupa aparitia filmuletului pe internet

HOROSCOP 14 MARTIE 2020 PESTI

Poate va duceti in deplasare, la o ceremonie. Se intampla ceva poate si pe linie de serviciu. O sa va extindeti sfera de influenta cu prilejul iesirilor in lume si o sa gasiti sponsori, piata de desfacere pentru produsele pe care le valorificati si o sa va mearga mai bine.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.