S-a dat Golden Buzz. Cine este Aura Marcu, fata cu voce de aur

Aura Marcu a primit Golden Buzz de la Florin Calinescu dupa ce a auzit-o cantand dumnezeieste pe scena Romanii au talent.

Editia de vineri a acestei emisiuni a avut parte de un Golden Buzz. Aura Marcu, o tanara de 34 de ani din Bacau a cucerit definitiv inimile juratilor de la Romanii au Talent prin talentul sau nemarginit. Concurenta, care este stewardesa de profesie a facut senzatie pe scena de la Romanii au Talent cu o piesa absolut incredibila.

Aura Marcu a avut doua mari vise, cel de a canta si de a devenit insotitor de zbor. Acum lucreaza ca stewardesa la Blue Air.

Publicitate

Florin Calinescu a fost profund impresionat. A urcat pe scena si a luat-o in brate pe tanara. Andra a privit numarul cu mare emotie si l-a sfarsit aproape ca i-au dat lacrimile.

„Meriti din plin bucuria asta. Felicitari!”, i-a transmis Andi Moiesescu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.