Un tanar a fost huiduit de protestatari dupa ce le-a spus ca tatal sau a decedat de COVID

O parte dintre romani s-au aratat nemultumiti de noile masuri anti-COVID-19  si au iesit in strada la Bucuresti, dar si in alte orase din tara pentru a cere ridicarea restrictiilor.

Un incident rusinos s-a intamplat la Constanta. Un tanar, al carui tata a decedat recent rapus de COVID-19, a iesit la geam, in timp ce prin fata lui defilau protestatarii, si le-a strigat cu ochii plini de lacrimi: “Unde protestati asa?! Sa intrati la sectie, Boli Infectioase, la ATI, sa vedeti ce inseamna oameni cu COVID acolo! E razboi, nu va dati seama?! Sa va fie rusine!”.

”Unde protestati asa?! Sa intrati la sectie, Boli Infectioase, la ATI, sa vedeti ce inseamna oameni cu COVID acolo! Nu mai protestati asa. E razboi, nu va dati seama?! Pentru ce protestati?! Nu va dati seama? A murit tata de COVID acum doua zile si voi protestati? Sa va fie rusine! Oamenii aia, la Infectioase, se lupta sa va faca bine! Sa nu ajungeti acolo!”, a strigat tanarul, in timp ce era huiduit de protestatari, scrie Replica de Constanta.

Citeste si articolul :   S-a aflat adevarul despre Andreea Esca. Vedeta a fost data de gol chiar de fiica sa

Publicitate

Publicitate

Situatii asemanatoare au fost si la Brasov si Bacau.

In Brasov, imaginea cu un bolnav de COVID-19 cu masca de oxigen pe fata care ii privea pe protestatari de la fereastra salonului sau de spital a devenit virala.

„Ne desparte doar un gard…

Ei pe strada cerand drepturi, dar netinand cont de obligatii. Dincoace de gard lume care a incercat sa se protejeze cum a putut mai bine.

Cine e in spital le vede altfel, dupa o saptamana de febra 38 cu 9, e jale! O saptamana de febra 38 cu6 ,7 ,8 care scadea doar cu fiola de algocalmin pentru vreo 4 -5 ore. Nu puteam nici macar apa sa beau.

Faptul ca nu ne-a iesit e dovada ca ne aflam in spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, altii la terapie. Mii de multumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale si doctori care purtand combinezoane de protectie, masti si toate cele s-au ocupat de tratarea pacientilor in Spitalul CFR. Cu respect ma inclin!

Citeste si articolul :   Mihai Bendeac si-a facut testul pentru coronavirus. Totul a fost filmat. Care este rezultatul

Trebuiesc iertati ca multi gandesc ca turma”, a scris pe Facebook Mircea Florescu, pacient cu COVID-19 internat la Spitalul CFR din Brasov.

La Galati, jandarmii au gasit un briceag asupra unui minor aflat la protest. In taxiul care il adusese pe tanar pana acolo era si o sabie care i-ar fi apartinut soferului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.