Diana Sosoaca s-a dezlantuit dupa ce salile de fitness au fost inchise: “Daca eu vreau sa trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

Diana Sosoaca este revoltata de faptul ca salile de fitness s-au inchis din cauza pandemiei de coronavirus. Fosta senatoare AUR  a criticat Guvernul Citu pentru decizia de a inchide salile.

„Daca eu vreau sa ma duc sa trag de fiare, de ce nu mi se permite sa am sala de fitness deschisa 24 din 24?”, a intrebat Diana Sosoaca intr-o conversatie cu Luis Lazarus.

Totodata, Sosoaca a mai declarat ca are ea o solutie buna pentru ca activitatea salilor din tara sa ramana deschisa.

„Eu as tine ca in SUA, unde sunt sali de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termina job-ul pe la ora 00.00 si au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc si 20 de ore din 24.

Publicitate

Daca eu termin de munca la ora 00.00 si vreau sa ma duc sa trag de fiare, sa ma dezmortesc ca nu mai pot de dureri de coloana, de ce nu mi se permite sa am sala de fitness deschisa 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor sa functioneze in acest regim, in conditiile in care sportul intareste sistemul imunitar?!”, a declarat Diana Sosoaca.

Seful Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, le-a reprosat ministrilor faptul ca nu comunica bine populatiei masurile pe care le impun si motivele care stau in spatele acestor restrictii. Potrivit liderului PNL, tot greul comunicarii a fost lasat pe umerii lui Florin Citu si Raed Arafat.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, amendata dupa protestul din Bucuresti

„Intotdeauna e loc de mai bine. Ar trebui sa se comunice de mai multi reprezentanti ai Guvernului, mai ales cand e vorba de niste masuri care afecteaza diferite domenii, dar pe de alta parte cand e vorba de dat vesti care nu sunt favorabile, sunt putini aceia care vor sa comunice. Greul comunicarii a cazut pe umerii premierului, pe umerii secretarului de stat Arafat in conditiile in care dupa parerea mea ar trebui comunicat mai amplu si date explicatii cu privire la motivele care stau la baza adoptarii unor masuri de protectie sanitara”, a declarat Orban.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.