Monica Pop da de pamant cu autoritatile: “Nu opreste infectii. O transmit altora”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a lansat un atac dur impotriva campaniei de vaccinare.  Prezenta la Antena 3, medicul a declarat ca nu exista nicio legatura intre vaccinare si infectare si autoritatile ar trebui sa informeze corect populatia. De asemenea,Monica Pop mentioneaza e ca nu are nicio releventa ca persoanele care intra in restaurante sa fie vaccinate.

Singura diferenta pentru o persoana vaccinata este faptul ca poate face o forma usoara a bolii.

Monica Pop, atac dur la adresa campamiei de vaccinare

„In primul rand pentru Horeca, sa nu mai ceara ca cei care vin in restaurant sa fie vaccinati. Nu are nicio relevanta. Vreau sa repet un lucru pe care ar trebui sa stie toata lumea: vaccinul nu opreste infectii. Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este sa protejeze ca pacient sa faca o forma usoara, dar de boala nu scapa. Daca se intalneste un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este ca acei oameni sa ceara test negativ sau sa il faca la intrare”, a spus Monica Pop.

Monica Pop cere ca populatia ar trebui informata corect.

Citeste si articolul :   Eugenia Serban, momente de cumpana. Indragita actrita, din nou pe masa de operatie

„Vaccinarea este solutia. Asta este ceea ce se comunica politic tot timpul si ar trebui spus oamenilor corect pentru ca, oamenii nu stiu lucrurile astea. Cred ca daca au facut vaccinul, gata nu mai fac boala. Nu este adevarat! Fac boala usoara dar e transmit altora. Dezinformarile duc la neintelegeri si la lucruri care se spun si care nu sunt reale”, a mai spus medicul Monica Pop.

Autor