Umilinta totala pentru Diana Sosoaca: Senatoarea a facut o criza de nervi

Diana Sosoaca, umilita. Sambata, senatoarea a mers in Piata Victoriei pentru o noua baie de multime, dar surpriza. Nu a mai venit nimeni. Nici macar televiziunile. Acest lucru i-a declansat fostei senatoare AUR o criza de nervi.

Sosoaca i-a numit „prosti” si „sclavi” pe cei care respecta regulile

„Iesiti si solicitati schimbarea Guvernului. Cum sa spui tu ca un mort iti da tie COVID? Care e baza stiintifica? Cat de prosti sunteti! Cum e posibil sa fiti prostiti in halul asta? Cat de sclavi puteti sa fiti? Nu va e rusine de copiii vostri? Iesiti in strada si militati. Faceti plangeri penale. Refuzati testarea de COVID, stati in tara.

Nu aveti creier sa ganditi? Cum e posibil sa acceptati? Nu se poate! Asta e poporul roman care se trage din geto-daci? Nu va e rusine sa traiti in halul asta, inchisi in casa, ca prostii? Sunt peste 2 milioane de virusi in aer. Cat de batuti in cap sunteti? Ce aveti, ma? Sunteti orbi, sunteti surzi? Cum puteti sa rezistati sa vedeti mizeria care se intampla? Cinste celor care ati luat atitudine! Ma inclin voua. Cinste medicilor si asistentelor care au spus adevarul. Rusine celorlalti!”, a mai spus Diana Sosoasca.

Scriitorul si analistul, Stelian Tanase face o scurta prezentare a faptelor.

„Excelenta sa, dna senator Diana Sosoaca a facut ieri o criza de nervi. Motivul – la mitingul de protest anuntat de ea nu aparut nimeni. Ca sa vezi!! Nici partizanii ei incorijibili, nici televiziunile nu s-au prezentat. Ma intreb unde e a disparut „poporul roman” de la care se revendica ea tot timpul? In codrul verde, pesemne, cel frate cu romanul. Da, se pare ca nu mai intereseaza pe nimeni prestatiile ei. Clownerie, panarama si atat. Lumea s-a prins. Chiar si cei mai fani. Ieri spectacolul s-a contramandat. Reactia ei? A umplut fb-ul cu prostii.

Citez- „Iesiti ca m-am saturat de telefoanele voastre si de mesajele in care va plangeti, va lamentati! Nu va este rusine sa stati in case si sa va lamentati in timp ce mortii vostri nu mai au parte de o inmormantare crestineasca?”

Le zice, bre. E nervoasa ca nu mai este urmata. Si-a pierdut brusc publicul. Au lasat-o din brate sustinatorii, mitingistii, platitorii de amenzi, niste servicii, Sputnik, toti. A costat-o cred si absenta de la Metrou. Multi o vedeau in fruntea protestatarilor din subteran. Destui s-au simtit tradati de absenta ei. Scena de ieri, cu ea singura in piata Parlamentului, a fost homerica. De o mare tristete. Ce film misto s-ar face de aici. Ce personaj! Am citit pe chipul Sosoacai dezamagire si furie. Si piata pustie..Tare, nene.

Citeste si articolul :   Unde se afla, de fapt, Vulpita. Veronica s-a dat de gol

De ce a fost parasita? Pentru ca nu mai produce. A devenit plicticoasa, noutatea s-a dus. Nu mai vine cu nimic, are aceleasi vorbe, dansuri si tricouri. Repertoriu prea sarac! Repeta intr-una un scheci simplut. Se stie, multimile sunt volatile – se formeaza usor si se destrama la fel. Se plictisesc repede, au nevoie de povesti, de intimplari noi ca sa se entuziasmeze Or, Sosoaca nu mai livreaza marfa asta. Repeta aceeasi schema. Ii trebuie alt regizor, ceva mai imaginativ.

Dragilor, hai sa dam pagina. P-asta am citit-o„, a spus Stelian Tanase pe pagina sa de facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.