Gigi Becali intoarce placa: “Ai virusul. Bai, nu trece cu paracetamol”. Ce vrea sa faca patronul FCSB

Gigi Becali a renuntat la declaratii si a decis sa se implice in lupta impotriva coronavirusului. Decizia patronului de la FCSB vine dupa ce mama sa s-a infectat cu COVID-19.

Milionarul a vorbit despre noul coronavirus si tratamentele care se aplica in cazul infectarii.  Becali a spus recent ca vrea sa ajute Romania in lupta cu virusul care a ingenunchiat intreaga planeta.

Latifundiarul din Pipera s-a oferit sa cumpere medicamente din India si Rusia pe care sa le distribuie in farmaciile din tara, fara adaos pentru a ajuta sistemul sanitar din Romania.

„Vreau sa aduc niste medicamente pentru ca oamenii nu stiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereste!, sa nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Stii? Ce? Sa ne spuna ministrul Sanatatii: daca ai simptome te duci si iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindca stau fara niciun tratament doua, trei saptamani. Eu vreau sa aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpar medicamentele, le pun in farmaciile din Romania fara adaos, ca sa putem salva oamenii. Ei stiu doar de paracetamol. Bai, nu trece cu paracetamol„, a spus Gigi Becali, care, acum, a inteles, in sfarsit, ca nu este de glumit cu virusul ucigas.

Publicitate

In luna iulie, Gigi Becali spunea ca tara noastra e protejata de Sfanta Liturghie.

“Spun din fericire ca noi suntem pe acea -lista neagra-. Noi avem 2.000 de morti in sapte luni, ei in doua zile, nu le e putin rusine asa. Virusul n-are putere la noi. De ce? Pentru ca noi suntem tara ortodoxa. Ne imbolnavim, ne imbolnavim. Cine se imbolnaveste se duce la doctor. Aia care au creat virusul vor sa faca panica, sa distruga popoare. Lasati-ne in pace. Ei nu mai fac teste, pai daca s-ar face teste in Italia ar vedea ca are 7.000. Noi avem in ADN nostru avem Sfanta Liturghie in sange. Ne protejeaza Dumnezeu si nu murim de covid”, spunea, Becali, inainte ca virusul sa loveasca in familia sa, potrivit Gandul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.