Adevarul despre romanul plecat in Germania la cules de sparanghel care s-a stins infectat cu coronavirus

Un roman care a lucrat in Germania la recoltat sparanghel a decedat de coronavirus la aproximativ trei saptamani de la sosirea in orasul Bad Krozingen din landul Baden-Württemberg.

Astazi, publicatia germana Spiegel a publicat un articol despre un cetatean roman de 57 de ani care a murit in conditii necunoscute pe 11 aprilie.

Cateva zile mai tarziu, autoritatile germane au efectuat un test de coronavirus si au gasit un rezultat pozitiv.

Potrivit raportului , romanul a lucrat la o ferma de sparanghel din regiunea Bad Krozingen si a ajuns in Germania pe 20 martie 2020. Romanul probabil s-a infectat cu coronavirus in Germania.

Publicitate

Inainte de moartea sa, romanul s-ar fi plans ca e racit.

Dupa ce a fost confirmat cu coronavirus, autoritatile din regiunea Breisgau-Hochschwarzwald au luat masuri pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus in randul lucratorilor.

Drept urmare, prietenii si colegii romani au fost izolati si toata lumea a fost dusa pentru testare.

Potrivit spiegel.de, romanii fac parte din sute de muncitori care au fost angajati pentru a culege sparanghel in Baden-Württemberg.

Citeste si articolul :   Marcel Vela, anunt de ultim moment: Vom deschide inca cinci puncte de frontiera

Reporterii germani au anuntat ca, in ciuda raspandirii pandemiei coronavirusului, guvernul federal a decis sa aduca aproximativ 40.000 de lucratori sezonieri din Europa de Est in aprilie si mai cu mai multe zboruri charter.

De asemenea, Spiegel a explicat ca intre 9 si 14 aprilie 2020, aproximativ 3.000 de lucratori romani au ajuns pe Aeroportul Baden-Baden.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.