Andreea Marin, prima declaratie dupa ce s-a vacccinat cu Astra Zeneca: “Nu a fost o placere!”

Andreea Marin a decis sa se vaccineze cu serul de la Astra Zeneca si a vorbit despre momentele de dupa imunizare

“Am facut primul vaccin, astept acum rapelul. Nu a fost chiar o placere, desi eu sunt, asa, o fire puternica si nu ma asteptam sa am vreo reactie dupa! Am avut doua zile de stat in pat, si doua nopti, si eu nu stau in pat niciodata, dureri foarte puternice de muschi, de sus pana jos, fara temperatura, ca la o gripa puternica, dar fara temperatura, ceea ce a fost foarte ciudat! Am facut controversatul vaccin (Astra Zeneca), dar nu a fost din acel lot, nu stiu daca are vreo legatura sau nu.

E normal sa ne punem intrebari, e normal sa ne gandim la toate, insa am decis ca voi face si a doua runda, pentru ca, pana la urma, daca zicem cat mai multi nu, de ce sa nu ne fie bine impreuna. Deci am decis sa fac vaccinul si partea a doua, mai ales ca noi am avut in casa un bolnavior, chiar fetita mea si a fost bolnavioara chiar de Craciun si de Anul Nou! A stat inchisa de sarbatori.

Citeste si articolul :   Premierul Romaniei, prima declaratie dupa scandalul serului de la AstraZeneca

Nu am avut ce sa facem, dar a fost tare viteaza! A avut o forma usoara, se intampla! Totul a fost bine in final! Noi nu am avut nicio problema, ne-am testat de mai multe ori. Am stat total separati. Ea nu a luat de acasa, a luat din afara casei. Ea are, sa zic asa, o mica garsoniera a ei. Are camera, holul si baia proprie, daca inchizi acolo usa, practic e izolata de noi, in restul casei, astfel incat noi ii duceam mancarea. I-am pus si un bradut la usa.

I-am facut si o surpriza, ne-am dus si am gasit o chestie mare din plastic si am izolat usa ei, i-am pus si am deschis usa sa vada bradutul, sa ne vada pe noi in acea seara, dar nu puteam altfel comunica decat despartiti! Eu cred ca a fost o lectie si pentru ea. A trebuit sa se descurce singura aproape 3 saptamani! Atat a stat izolata! Si sa isi ia pastilutele! A fost foarte ascultatoare, foarte curata, si-a pastrat mediul curat! Totul a fost bine, in final! E o lectie si asta! Fiecare generatie are lectiile ei, pana la urma!”, a declarat Andreea Marin, in emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si articolul :   Danemarca suspenda vaccinul dezvoltat de AstraZeneca

Autor