Un barbat plasat in arest la domiciliu a cerut sa fie trimis in inchisoare pentru ca nu mai suporta sa stea in casa cu nevasta

Un barbat plasat in arest la domiciliu in Italia a cerut insistent sa fie trimis in inchisoare deoarece a considerat ca viata alaturi de sotia sa devenise un calvar, a anuntat Jandarmeria italiana. „Viata mea privata a devenit un calvar, nu mai pot sa suport, vreau sa merg la inchisoare”, le-a spus acesta politistilor.

Barbatul in cauza, un albanez de 30 de ani care locuieste in Guidonia Montecelio, o localitate de langa Roma, „nu mai reusea sa faca fata coabitarii fortate alaturi de sotia lui”, scrie intr-un comunicat al carabinierilor din orasul invecinat Tivoli, citat de AFP si Agerpres.

Publicitate

„Exasperat de acea situatie, barbatul a preferat sa fuga de acasa si sa se prezinte, spontan, in fata carabinierilor pentru a cere sa isi ispaseasca pedeapsa in spatele gratiilor”, precizeaza acelasi comunicat.

Barbatul de origine albaneza se afla plasat in arest la domiciliu de mai multe luni pentru infractiuni asociate drogurilor si trebuia sa ramana sub incidenta acestui regim de privare de libertate pentru mai multi ani, a adaugat Francesco Giacomo Ferrante, capitanul carabinierilor din Tivoli.

„Traia in locuinta lui alaturi de sotia si familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ‘ascultati, viata mea privata a devenit un calvar, nu mai pot sa suport, vreau sa merg la inchisoare’”, a adaugat el.

Albanezul a fost arestat imediat pentru incalcarea regimului de arest la domiciliu, iar autoritatile judiciare italiene au ordonat transferul sau intr-o inchisoare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.