Sfarsit cumplit pentru sportivul Lucian Bota. Tanarul a decedat intr-un grav accident

Sfarsit cumplit pentru tanarul sportiv roman! Lucian Valentin Bota, in varsta de 23 de ani, a decedat dupa ce a fost victima unui accident rutier. Tanarul sportiv era stabilit in Italia.

Tragedia a avut loc in Cavallermaggiore, potrivit notizioso.it. Autoturismul pe care il conducea Lucian s-a lovit frontal de un altul condus de o femeie de 53 de ani, din Savigliano.

Sfarsit cumplit pentru sportivul Lucian Bota.

Impactul a fost extrem de puternic incat amasina condusa de Lucian Valentin Bota a luat foc. Pompierii veniti la fata locului au scos trupul fara viata al tanarului.

Femeia din cealalta masina prezenta semne vitale si a fost transportata cu elicopterul la un spital din Torino.

Publicitate

Nascut la Campulung Moldovenesc, Lucian era jucator de fotbal american in echipa vikingilor din Cavallermaggiore.

„Vesti teribile ne-au devastat in aceasta dimineata. Prietenul nostru, Lucian Valentin, tovaras pentru o mie de aventuri pe teren si in afara terenului, ne-a parasit brusc. Nu exista cuvinte de descris, de explicat si de oferit.

Citeste si articolul :   Veste proasta din Italia. Autoritatile prelungesc restrictiile

Rasul tau, fiinta ta atat de spontana si bunatatea ta fata de toata lumea vor ramane pentru totdeauna alaturi de toti cei care am avut norocul sa te cunoastem si sa traim momente de neuitat alaturi de tine„, scrie intr-un comunicat al celor de la Vikings Cavallermaggiore.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.