Inca un accident teribil pe o sosea din Romania.

Inca un accident grav in Romania. Doi barbati, soferi, au ajuns in stare foarte grava la spital dupa ce masinile pe care le conduceau s-au izbit puternic frontal.

Impactul a fost extrem de puternic. Camionul implicat in accident s-a oprit intr-o casa, iar cea de-a doua masina a intrat intr-un copac.

Accidentul s-a petrecut miercuri la iesirea din Vanatori, judetul Mures.

Potrivit primelor date ale politiei, soferul autoturismului a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit puternic de un camion care circula din sens opus.

Publicitate

Impactul a fost atat de puternic incat masinile au fost aruncate de pe sosea iar camionul a ajuns in zidul unei case.

Localnic: ”O izbitura mare, cand am iesit am vazut ce e aici destul ca s-o spart geamurile, peretii julite, nu stiu ce o fi, eram aici afara, aici in bucatarie am auzit bubuitura asta mare”.

Localnica: ”Numai bubuitura am auzit si atata, am fost in curte, geamurile … si atat, am fost in curte si acuma tremur”.

Citeste si articolul :   Renault ar putea apela la credite bancare in valoare de 4 - 5 miliarde de euro

Oamenii din licalitate au sunat imediat dupa ajutoare. Unul dintre soferi a ramas blocat si a fost ajutat de un echipaj de la descarcerare. Apoi a fost transportat la spital cu un elicopter.

”Se duc masinile zici ca sunt nebuni”

Localnic: ”Am vazut doar ca a venit elicopterul, masina lovita”.

Localnica: ”Baiatul mi-a zis sa ies ca s-a intamplat ceva, se duc masinile zici ca sunt nebuni, se intampla des”.

S-a demarat o ancheta in acest caz.

”Un barbat din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism din directia Brasov – Sighisoara a intrat in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat din Calarasi. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a ambilor soferi” a declarat Emilia Rugina, purtator de cuvant IPJ Mures:

Din cauza accidentului, traficul in zona a fost blocat aproape doua ore.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.