Tragedie in Romania. Doi oameni si-au pierdut viata intr-un cumplit accident

Tragedie in Romania. Doua persoane si-au gasit sfarsitul in urma unui accident cumplit la Calimanesti. Tragedia s-a produs in aceasta dimineata pe DN7, in Valcea, dupa ce un Audi s-a ciocnit frontal cu un TIR. Traficul in zona este blocat.

Potrivit informatiilor transmise de ISU Valcea, doua persoane au ramas incarcerate in autoturism. Acestea au fost descarcerate, dar, conform pompierilor, nu prezentau semne vitale. Militarii au intervenit la locul accidentului cu o ambulanta SMURD si doua autospeciale de descarcerare.

“Sunt anuntate doua persoane incarcerate in autoturism, inconstiente. Pompierii militari se deplaseaza cu o ambulanta SMURD, doua autospeciale de descarcerare. Din nefericire, cele doua persoane incarcerate, nu prezinta semne vitale”, au declarat reprezentantii ISU Valcea.

Publicitate

Din primele cercetari facute de politisti la fata locului, se pare ca autoturismul inmatriculat in Cluj se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Valcea, cand din motive ce urmeaza a fi stabilite, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autocamion.

Citeste si articolul :   Tragedie fara margini. O fetita si-a gasit sfarsitul la doar 3 anisori. Drum lin, ingeras!

Cele doua persoane care se aflau in masina nu au avut nicio sansa. Soferul, un barbat de 53 de ani, si pasagerul, o femeie de 58 de ani, au murit pe loc.

Conducatorul TIR-ului este cetatean bulgar. El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.