Tragedie in Romania. Trei oameni si-au gasit sfarsitul intr-un groaznic accident

Tragedie in Romania. Un accident groaznic a avut loc duminica pe DN1, in apropierea localitatii Cristian, judetul Sibiu.

Trei persoane au decedat si o tanara insarcinata a ajuns in stare grava, la spital, dupa ce un taxi a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina care circula regulamentar.

Soferul taxiului, un barbat de 32 de ani, se indrepta spre Sibiu. Din motive necunoscute, acesta a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina care mergea spre Alba. In autovehicul erau 3 persoane: soferul de 58 de ani, sotia sa, de 49 de ani, si o tanara de 30 de ani, insarcinata.

Impactul a fost atat de puternic incat ambele masini au ajuns in camp. Rotile din fata si motorul taxiului au fost aruncate la zeci de metri distanta de caroserie.

Publicitate

Soferul ce conducea taxiul a decedat pe loc. Soferul nevinovat si sotia lui au murit la scurt timp, iar tanara de 30 de ani, insarcinata, a ajuns in stare grava la spitalul din Sibiu.

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, 7 mai 2020. Noul bilant anuntat de autoritati acum. Numarul de cazuri confirmate, pe judete

“Evenimentul rutier s-a produs pe fondul patrunderii pe cotrasens a autoturismului taxi care se deplasa pe directia Saliste-Sibiu. A intrat in coliziune cu autoturismul, rezultamnd decesul a trei persoane si ranirea grava a altei persoane. Efectuam cercetari pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimntul rutier”, a declarat Vasile Tudor, Politia Ruriera Sibiu.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.