Rares Bogdan: “USR-PLUS au spus ca oculta mondiala are ceva cu Vlad Voiculescu”

Rares Bogdan a declarat ca Vlad Voiculescu alimenteaza teoriile conspiratiei pentru a castiga increderea romanilor.

”Le-am spus extrem de clar ca este o problema legata de doamna Moldovan, legata de domnul Voiculescu, le-am spus ca deja sufera intreaga coalitie si ne afecteaza pe toti.

Pozitia USR-PLUS a fost ca vor avea o discutie cu doamna Moldovan si ca il vor sustine pe Vlad Voiculescu.

Dupa asta s-a intamplat cu ordinul publicat peste noapte. Este anormal ca un prim ministru sa afle despre un ordin al guvernului sau, publicat in Monitorul Oficial, si informatia sa vina din spatiul public. Nu e normal!

Publicitate

Cei de la USR-PLUS ne-au spus ca este o campanie impotriva lui Vlad Voiculescu, ca oculta mondiala are ceva cu Vlad Voiculescu, ca PNL isi foloseste influenta in presa… Nu a fost o discutie ca lucrurile se vor linisti foarte mult!

Cert este ca asa cum au decurs lucrurile, nu mai puteau continua! Dupa ce am vazut un interviu al lui Vlad Voiculescu la un post de televiziune am fost inca o data convins ca domnul Citu a procedat corect.

Citeste si articolul :   Pompier italian arata cum sa scoti manusile de unica folosinta, ca sa nu te infectezi cu coronavirus

Cred ca, cu toata supararea lui Vlad, cel putin cu toate declaratiile legate de COVID, noi ne luptam de un an si cateva luni cu o propaganda venita inclusiv dinspre zona estica a Europei, extrem de agresiva. Nu poti da apa la moara, sa alimentezi toate teoriile conspirationiste la ascunderea de morti, e a doua oara. Prima data a fost un raspuns dat Violetei Alexandru pe pagina de Facebook. Acum, a doua oara, mi s-a spus ca nu a fost explicatia suficient de buna pentru ca in realitate nu e vorba de ascunderea de morti, dar e vorba de o modalitate diferita de calcul, pai toate teoriile conspirationiste tocmai despre asta vorbesc.

Noi ce facem? Alimentam cu un oficial sau un fost oficial guvernamental teoriile conspiratiei? Ca, de fapt, guvernele ar ascunde ceva cand vedem oameni care mor, apropiati care abia primesc oxigen? Este inadmisibil si nu il inteleg pe Vlad de ce a facut asta!” a declarat Rares Bogdan.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.