Marcel Ciolacu, motiune impotriva lui Vlad Voiculescu: “Sa spui ca cei care au fost internati si evacuati noaptea din Spitalul Foisor erau fericiti”

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca partidul pe care il conduce va depune o noua motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Aceasta motiune vine in contextul scandalului provocat de evacuarea pacientilor de la spitalul Foisor, criticata inclusiv de liberali.

Liderul PSD sustine ca Vlad Voiculescu este responsabil ”de tot ceea ce s-a intamplat si se intampla acum cu gestionarea pandemiei”.

”Am discutat astazi in Biroul Politic National despre situatia absolut revoltatoare de la Spitalul Foisor. Am decis ca astazi sa depunem o noua motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. De asemeni, tinand cont de gravitatea situatiei, cerem Biroului permanent al Camerei Deputatilor ca in aceasta saptamana sa fie dat votul pe aceasta motiune simpla. Ministrul Vlad Voiculescu este responsabil de tot ceea ce s-a intamplat si se intampla acum cu gestionarea pandemiei. Nu se fac teste, a intrerupt testarea si in scoli, mortalitatea a ajuns pe locul 10 mondial in Romania pe perioada pandemiei. Poate domnul Citu, primul-ministru al Romaniei, doreste sa ajungem pe primul loc.

Doar asta ar justifica mentinerea in continuare al domnului ministru Vlad Voiculescu. Scuzele sale, pur si simplu sunt penibile. Sa iesi si sa spui ca cei care au fost internati si evacuati noaptea din Spitalul Foisor erau fericiti, pur si simplu ne demonstreaza ca domnul Vlad Voiculescu e gol atat in suflet, cat si in cap. Nu poti sustine in fata romanilor care au vazut acele imagini ca pacientii care erau evacuati erau fericiti.” – a declarat Ciolacu.

”Mai mult, am vazut zilele acestea multi lideri PNL care au cerut demisia domnului ministru Vlad Voiculescu. Asteptam sa vedem daca sunt ipocriti, si in spatiul public cer acest lucru, si cand vine votul in Parlament nu vor vota motiunea simpla impotriva aceluiasi ministru la care ei faceau referire. Astept sa vad grupul minoritatilor daca vor mai sustine un asemenea impostor in fruntea Ministerului Sanatatii in plina pandemie Si nu in ultimul rand astept sa vad atitudinea grupului UDMR, in frunte cu vicepremierul Kelemen Hunor, daca mai este de acord sa sustina un asemenea personaj in varful Ministerului Sanatatii. Cred ca domnul Ciolos si domnul Barna ar trebui dansii sa il retraga pe domnul Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sanatatii”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.