Imaginea zilei in Romania! Vaccinul adus in cutii de pizza.

La Spitalul din Slobozia, vaccinul anti-COVID-19 a fost adus in cutii de pizza. De la Centrul Principal de Depozitare din cadrul Institutului Cantacuzino, dozele necesare imunizarii primilor medici din judet au fost trimise catre spitalele din Slobozia, Fetesti si Tandarei.

Initial campania de vaccinare a fost pentru orele 10,00, dar vaccinarea medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia a intarziat cu aproximativ 2 ore, din cauza distributiei greoaie a serului de la Centrul Principal de Depozitare din cadrul Institutului Cantacuzino. Primele cadre medicale care s-au vaccinat au fost dr Jamil Aldabsheh, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia, dr Anca Telehuz, seful Unitatii de Primiri Urgente, si dr Mirela Nitu, medic in cadrul UPU Slobozia.

Vaccin antI COVID ambalat in cutii de pizza

Publicitate

Publicitate

Sursa foto: www.independentonline.ro

Vaccinul anti-COVID-19 distribuit la Slobozia a fost ambalat in cutii de pizza. Totusi, medicii care s-au vaccinat spun ca vaccinul este singura cale prin care pandemia poate fi oprita.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea politica din Romania. S-a stins primarul unui mare oras.

„Stiu ca exista foarte multi oameni care nu cred in vaccin sau in virus… Insa, daca s-ar putea, eu i-as invita pe toti in izolatoarele noastre de la UPU sa vada pacientii. Bolnavii de COVID-19, mor cu ochii deschisi, asteptand sa fie salvati… Este foarte greu de dus lupta cu acest virus. Acest vaccin reprezinta salvarea noastra!”, a declarat dr Mirela Nitu, imediat dupa vaccinare.

„De la debutul pandemiei si pana in prezent am avut 146 de colegi, cadre medicale, care s-au imbolnavit… In prezent, mai sunt in concediu medical din cauza COVID-19 aproximativ 20 de cadre medicale!” a declarat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia.

In prima zi a campaniei de vaccinare, la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia s-au vaccinat 45 de cadre medicale. In tot judetuk au fost distribuite 61 de flacoane de vaccin, pentru 305 imunizari. Dintru-un singur flacon se pot efectua 5 vaccinari.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.