Video! Scandal fara precedent la conferinta Ministrului Muncii. Ce a facut un pensionar revoltat

In timpul conferintei de presa a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, un pensionar revoltat a intrat in fata jurnalistilor si a ministrului facand un scandal monstru: „Mareste-mi pensia! Te omor cu mana mea!”, i-a spus batranul Violetei Alexandru.

Violeta Alexandru a incercat sa il calmeze pe pensionar, dar s-a vazut nevoita sa intrerupa conferinta de presa pentru a discuta personal cu batranul.

Cum a reactionat Violeta Alexandru

Ministrul a vorbit cu calm si i-a spus ca nu trebuie sa se lase manipulat de PSD.

”Nu trebuie sa va lasati manipulat, ci trebuie sa aveti incredere ca suntem un guvern responsabil si o administratie care vrea sa faca treaba. Imi pare rau ca PSD se foloseste de necazurile oamenilor, imi pare sincer rau, nu asa se face politica, ci cu respect pentru pensionari si cu atitudine respectuoasa fata de fiecare om.

Nu asa se face politica in Romania, PSD foloseste oamenii, pentru a arata ca le pasa. Nu aceasta este maniera in care se face administratie in Romania, trimitand pensionari amarati ca sa se exprime la o conferinta de presa.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu, anunt important pentru pensionari. Ce se intampla de la 1 Ianuarie

Nu va lasati folosit, nu va lasati folosit de PSD pentru ca isi bate joc de dumneavoastra. Uitati-va la oameni responsabili, care va vorbesc cu responsabilitate, nu va lasati folosit si manipulat, nu asta este solutia”, a mai spus Violeta Alexandru, in timp ce pensionarul era in continuare recalcitrant.

Barbatul s-a linistit abia dupa ce ministrul i-a dat numarul sau de telefon.

Autor