Zboruri reduse cu 10% pentru Paris, Roma si Milano fata de anul trecut

Preturile biletelor de avion sunt cu 10% mai mici fata de cele de anul trecut. In topul cautarilor sunt Paris, Roma si Milano.

A inceput sa existe interes si pentru destinatii care nu sunt pe lista verde, ca Londra sau Bruxelles.

Romanii care se hotarasc sa plece in strainatate trebuie sa verifice si conditiile de intrare in tara respectiva.

In Austria, Cipru sau Emiratele Arabe se poate face testul pentru coronavirus in aeroport, iar in Grecia si Turcia este masurata doar temperatura.

Publicitate

Preturile biletelor in perioada 1 – 5 cu plecare din Bucuresti spre Milano sunt de 30 de euro, iar cele pentru Paris ajung la 40 de euro. Pentru Roma, biletul este 38 de euro, iar pana la Viena costa 35 de euro.

Irina, o turista, abia asteapta ca, dupa trei luni de pauza, sa calatoreasca din nou.

„Aveam programata o vacanta in Israel si abia astept sa ajung acolo in toamna”, a spus aceasta.

Claudia Tocila, director de marketing Vola.ro, sfatuieste turistii sa verifice si sa respecte conditiile de intrare in tarile de destinatie.

Citeste si articolul :   Wizz Air, anunt de ultima ora: bilete cu 9,99 euro pentru Milano

Aceasta a precizat ca, de exemplu, unele state solicita un certificat de sanatate la care este atasat un test COVID in ultimele 48 sau 72 de ore.

„Tari precum Italia, Ungaria nu solicita astfel de teste si nu fac controale de sanatate, nu este nevoie de izolare nici acolo, nici la intoarcerea in Romania”, a explicat Tocila.

Joi, Compania aeriana Wizz Air a anuntat, ca pune in vanzare 100.000 de bilete pentru zborurile spre si dinspre Milano, la pretul de numai 9,99 euro.

Promotia a fost valabila pentru ziua de joi, 25 iunie 2020, pana la 23:59 ora Europei Centrale. Zborurile catre si dinspre Milano pot avea loc in orice perioada.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.