Ce a spus fosta sotie a lui Razvan Simion despre Lidia Buble: “Ranjetul stramb al mastii care poarta semnatura…

Lidia Buble si Razvan Simion au facut parte dintre cele mai frumoase culpuri din lumea mondena, dar, in ultimul timp, s-au aflat tot mai multe indicii care confirma despartirea acestora.

Lidia a aparut in emisiunea prezentata de Razvan si Dani, fiind mai distanta decat de obicei fata de fostul sau iubit. Se pare ca acestea au luat o pauza inaite de impunerea starii de urgenta, cand acestea au stat separati. Cantareata a plecat o perioada la parintii sai, la Deva. Cei doi nu se mai urmaresc pe Instagram si Lidia nu mai are nici o poza cu Razvan

Desi s-a abtinut sa vorbeasca despre Lidia, fosta sotia a lui Razvan Simiona spus totusi cateva cuvinte! ”Cat despre adevar, el va ramane mereu cel stiut si trait de noi”

Razvan Simion  a vorbit intr-o emisiune despre despartirea de Diana: „daca as regreta as fi inca acolo… lucrurile s-au consumat! Am inteles si supararea ei, n-am raspuns… cred ca n-am raspuns niciodata! (…) Sunt relatii care ard repede, dar care stau pe fagasul asta un timp! S-au terminat lemnele din soba”, iar fosta sotie a acestuia a raspuns.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum si eu fac parte din el, din trecutul lui, am trait o poveste de iubire de care nu multi au parte. Imi doresc din suflet ca macar amintirile noastre sa ramana vii si nepatate de mizeriile care au facut tandari povestea noastra. Au trecut aproape cinci ani de cand usile acestei povesti au fost inchise, si tot ce imi doresc acum e sa nu le mai forteze nimeni…”, a comentat Diana cu ceva timp in urma.

Citeste si articolul :   Casa lui Al.I.Cuza, reabilitata cu fonduri europene. Cladirea adaposteste primul muzeu din Galati

Fosta sotia a lui Razvan Simion a vorbit si despre Lidia Buble! ”Cat despre adevar, el va ramane mereu cel stiut si trait de noi, si niciodata nu va putea fi cu adevarat inlocuit de ranjetul stramb al mastii care poarta semnatura „adevarului” in fata reflectoarelor”, a declarat Diana Simion, potrivit wowbiz.ro.

Autor