Blue Air anunta zboruri suplimentare in iunie care acopera 21 de destinatii din 11 tari

Blue Air anunta zboruri noi in luna iunie. Acestea acopera 21 de destinatii din 11 tari spre si dinspre care autoritatile au anuntat eliminarea restrictiilor de calatorie.

„Ne bucuram sa putem raspunde cererilor primite de la pasagerii nostri si sa reluam treptat zborurile. Dupa 10 saptamani la sol si in somaj tehnic, eu, alaturi de colegii mei piloti si insotitori de zbor si de intreaga echipa Blue Air, suntem entuziasmati sa ne reluam treptat activitatea, chiar daca la un nivel foarte scazut. Vestea buna este ca, in pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptamana trecuta, dupa indelungi discutii cu reprezentantii salariatilor si cu actonariatul, am reusit sa gasim impreuna o formula de colaborare care face posibila pastrarea in echipa Blue Air a tuturor pilotilor si a insotitorilor de bord care isi doresc acest lucru. Le multumesc pe aceasta cale tuturor pentru dragostea lor de zbor si pentru atasamentul fata de companie si pasageri”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Pana la reluarea, la inceputul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air opereaza zboruri la cerere.

Citeste si articolul :   Alerta meteo de ultim moment! Vijeliile lovesc Romania! Meteorologii au facut anuntul

Ca urmare a volumului deosebit de mare de cereri de calatorie inregistrate in intreaga retea de destinatii, Blue Air a introdus si a activat zboruri suplimentare in luna iunie, acoperind 21 de destinatii din 11 tari.

Publicitate

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt:

De la/ spre Bucuresti Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iasi.

Din/ spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.

Din/ spre Cluj-Napoca: Bucuresti Otopeni, Dublin.

Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt indemnati sa acceseze sectiunea dedicata de pe site-ul Blue Air – Zboruri la Cerere -, sa identifice zborul dorit si sa urmeze pasii indicati pentru rezervarea online.

Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca forma de plata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.