Cine este barbatul de 52 de ani, decedat miercuri. A fost infectat chiar de sotia sa

Al 14-lea deces la o persoana diagnosticata cu COVID-19 a fost confirmat miercuri.

“A fost inregistrat decesul cu numarul 14. Este vorba despre un barbat de 52 ani internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 si care a decedat in aceasta dupa amiaza”, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Barbatul suferea de obezitate.

Barbatul era sotul unei asistente de la spitalul sucevean. Ambii erau internati in sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava. Starea de sanatate a barbatului s-a degradat in ultimele 48 de ore. El a fost mutat in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, unde a fost intubat.

Publicitate

Asistenta medicala afirma, in lacrimi, ca si-a infectat familia cu coronavirus, fara a sti ca ea este contaminata.

Publicitate

“Sunt asistenta la Spitalul din Suceava. Sotul meu a murit. Vreau sa plec, sa dau certificatul de nastere. Sa rezolve lucrurile la tribunal. Sotul meu nu era asa grav, eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroza pulmonara, putin racit. A murit de dimineata, la 51 de ani. Eu si copilul meu suntem bine”, a declarat, in lacrimi, femeia.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Intra in vigoare Ordonanta 11. Noi masuri pentru romani

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.