Circulatie feroviara intrerupta in Iasi. Un tren de persoane a deraiat dupa ce a lovit un TIR

Centrul Infotrafic anunta ca traficul feroviar este blocat, joi, pe sectia de cale ferata 608, in judetul Iasi, dupa ce un tren de persoane a lovit un TIR si a deraiat. Potrivit politistilor, nu au fost inregistrate victime.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferata din localitatea Letcani, unde soferul TIR-ului nu a oprit.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe sectia de cale ferata 608, pe raza localitatii Letcani (judetul Iasi), trenul I.R. 16525, ce se deplaseaza pe relatia Dorohoi – Iasi, a lovit un tir al carui conducator auto nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, au anuntat reprezentantii Politiei Romane.

Potrivit acestora, circulatia rutiera pe DN28 (E583) Iasi – Targu Frumos este ingreunata, iar deplasarea traficul feroviar este oprit, trenul fiind deraiat.

Publicitate

.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.