Cine este Aurora Maria, fetita care aduce speranta in Italia

In plina pandemie de coronavirus, italienii au primit o veste neasteptata. Un copil s-a nascut dupa sapte ani intr-una dintre cele mai mici localitati din tara.

Aurora Maria cantareste trei kilograme si jumatate si este raza de speranta care a iluminat Moncenisio, scrie Repubblica.

Publicitate

Moncenisio este a doua cea mai mica asezare din Italia si nu inregistrase nicio nastere timp de sapte ani, potrivit unui sondaj efectuat in 2019, precizeaza stirileprotv.ro.

Aurora Maria a devenit locuitorul cu numarul 40 din Moncenisio.

Publicitate

Fetita s-a nascut marti noapte, la ora doua, chiar in ziua in care tatal ei a implinit 37 de ani. ”A fost cadoul meu”, s-a bucurat acesta.

Din cauza restrictiilor impuse dupa aparitia coronavirusului, nasterea a avut loc intr-un alt spital decat cel stabilit initial. Iar tatal spune ca a primit cu greu permisiunea de a-si vedea fiica.

Acum, o asteapta acasa pe Aurora Maria, in localitatea inzapezita situata la o altitudine de 1.500 metri, mai scrie Repubblica.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.