Noi adevaruri ies la iveala. Ce ascund laboratoarele din Wuhan. Se stia din 2013

Inca din anul 2013  China, oamenii de stiinta au descoperit urmele unui virus asemanator cu cel care provoaca Covid-19.

O ancheta a dezvaluit ca un virus a fost descoperit acum sapte ani dupa ce 6 barbatii care lucrau intr-o mina s-au infectat dintre care 3 au murit. Tulpinile acelui virus au fost trimise la laboratoarele din Wuhan pentru testare. Purtatorii virusului au fost liliecii si sobolanii.

Minerii aveau febra, tuse si pneumonie. Dupa analizele de anticorpi, la patru dintre cei sase mineri a fost gasita prezenta unui coronavirus. Ceilalti doi au incetat din viata inainte sa fie testati.

O ancheta realizata de Sunday Times a dezvaluit ca cea mai apropiata „tulpina” de COVID-19, gasita pana acum a fost descoperita intr-o mina abandonata in 2013 si dusa la un laborator de virologie din Wuhan.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a facut presiuni asupra Chinei pentru a investiga faptul ca virusul ar fi putut fi scapat dintr-un laborator din Wuhan.

Donald Trump a spus ca este mai mult ca sigur ca virusul provine de la Institutul de Virologie Wuhan dupa ce a vazut dovezi in aprilie.

Citeste si articolul :   Florin Citu, revoltat: "Nimeni nu este mai presus de lege."

Institutul este cel mai mare laborator de boli infectioase din lume si se presupune ca efectueaza un experiment de mare risc in incercarea de a descoperi ce ar putea provoca o pandemie.

Se presupune ca au crescut infectiozitatea coronavirusurilor ca parte a procesului lor de a gasi raspunsuri.

Sunday Times spune ca sute de probe de coronavirus au fost colectate din cele mai idepartate regiuni din China si aduse la laborator pentru testare.