Mirela Vaida, pusa la zid: “Nu va e rusine?” Asa ceva nu s-a vazut la TV

Mirela Vaida a fost pusa iar la zid din cauza Vulpitei. Prezentatoare emisiunii Acces Direct nu se astepta, la asemenea reactii pe Instagram. Vedeta de la Antena 1 si-a pus o poza  din platoul ”Acces Direct” si in dreptul ei a scris ”Lejer, de vara!”. Comentariile au inceput sa curga. O internauta a criticat-o intr-un mod dur.

Intreaga echipa a emisiunii a fost criticata pentru telenovela Viorel si Vulpita.

In urma cu cateva saptamani a pornit scandalul declansat de demisia asistentei Emily Burghelea. Fosta asistenta a dezvaluit, in direct, ca Vulpita este batuta de Viorel, iar Mirela Vaida stie, dar inchide ochii pentru rating. Acum, Vaida are o noua asistenta, Cosmina Adam, de cateva zile.

In ciuda avertismentelor si amenzilor de la CNA, emisiunea continua.

Internautii o critica pe Vaida si pe cei din echipa Acces Direct. In urma cu putin timp, o internauta a scris un comentariu dur la poza prezentatoarei.

”Nu va e rusine? Acum sunt la scoala de soferi, fac vocalize, la toamna ce faceti? Ii faceti studenti la Universitate? Nu mai aveti limite?”, a fost mesajul internautei. ”Schimba subiectele idioate de la emisiune”, a fost un altul.

Citeste si articolul :   Clara Alexandrescu, medic primar cardiologie, doctor in stiinte medicale in Romania si Monaco: “Va trebui sa traim cu virusul acesta probabil inca 2 ani, cu perioade de crestere a infectiilor si perioade mai calme.”

Cei doi Stegaru vor permise auto

Vulpita si Viorel isi doresc, acum, permise auto. Astfel cele doua “vedete” de la ”Acces Direct”  s-au prezentat la o scoala de soferi din Capitala, unde si-au depus actele. Vulpita vrea carnet pentru a conduce masina cumparata de Rafaelo.

”Veronica, ti-am luat masina! Surpriza! Imediat o sa vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu si diferenta si ti-am luat tie o masina. Deci pe tine te cheama Maki, da? Asa ca ti-am luat masina cu Maki la numar. Ti-am luat masina special pentru tine”, a spus Rafaelo pe vlog.

Autor