Horoscop 6-12 iulie. Tranzite astrale rare, se invarte roata, se schimba soarta. Trei zodii isi schimba destinul

Horoscop saptamana 6-12 iulie. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu previziunile astrale pentru toate zodiile. Tranzite rare dau peste cap karma.

Berbec – se anunta un inceput de saptamana foarte tensionat, cu luari de decizii, intalniri la nivel foarte inalt. Luni si marti sunt zile foarte importante pentru a-si dicta o noua cale.

Taur – intalniri foarte valoroase, o rezolvare luni si marti pe cale administrativa. Miercuri au timp sa-si creeze agenda pentru viitor.

Gemeni – au o saptamana care incepe cu un interes deosebit pentru bani, bani care trec prin acte. E bine sa nu intre in conflict cu nimeni si pot cere sfatul unui specialist.

Publicitate

Rac – saptamana are un puternic impact relational mai ales luni daca sunt dispute cu persoane cu care nu cad la pace.

Leu – incep saptamana cu chef de munca. Au multe lucruri de finalizat si cumva timpul ii preseaza. Dar, se descurca, daca nu vor astepta ajutor de la altii.

Fecioara – sunt foarte bine mobilizate pentru munca. Sa nu lase pe altii care au alte interese sa ia decizii, daca stiu foarte bine profesional vorbind cum trebuie sa mearga lucrurile.

Balanta – foarte bine centrate in viata lor, si in familie, dar si la locul de munca. Luni sunt mai conservatoare, nu risca si nu fac gesturi exagerate. Se poate intampla asta insa marti si miercuri.

Scorpion – au de rezolvat lucruri administrative – li se cere un raspuns oficial sau au intalniri cu oameni care au autoritate. Lucrurile ies bine – apar oportunitati.

Sagetator – sunt cu ochii la bani, luni. Pot primi si niste invitatii interesante. Joi si vineri trebuie sa se fereasca de conflicte.

Capricorn – o saptamana care incepe cu aspecte foarte valoroase – sunt forte bine centrati: stiu cine sunt si ce vor.

Varsator – saptamana incepe cu niste restante sau se gandesc ca au intarziat, ca au pierdut timpul si sunt mobilizati sa prinda timpul din urma. Lucreaza cu foarte mult spor.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, cumpenele zodiilor. Cea mai mare provocare cu care fiecare zodie se va confrunta in viata.

Pesti – saptamana aduce niste intalniri importante sau se trezesc ca trebuie sa sustina o opinie. Isi pot pierde niste prieteni, dar castiga alti prieteni. Au de reflectat la asta marti si miercuri. Sunt intr-o forma fabuloasa joi si vineri.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.