Horoscop Rune 30 august – 5 septembrie, cu Mihai Voropchievici. Berbecii au protectie divina, Gemenii primesc bani, Sagetatorii trec prin schimbari majore

Horoscop Rune 30 august – 5 septembrie, cu Mihai Voropchievici. Numerologul ne prezinta principalele previziuni pentru perioada urmatoare, potrivit Antena 3.

Berbec

Saptamana urmatoare, Berbecul intra intr-o saptamana de protectie divina. A vazut ce trebuie sa faca, acum gata. Toate lucrurile se rezolva benefic pentru nativul din zodia Berbec.

Taur

Taurul are doua mesaje foarte clare. Primul, sa se relaxeze, iar cel de-al doilea, sa nu se mai ingrijoreze in ceea ce priveste starea de sanatatea unui prieten sau a unei rude.

Gemeni

Vesti bune pentru Gemeni. S-ar putea sa primiti cadouri surpriza sau chiar o suma importanta de bani.

Publicitate

Rac

Sunteti pregatiti sa va faceti bagajele, pentru ca astrele va prezic o calatorie. Are, n-are bani, el pleaca. Foarte incapatanat in privinta asta, mai ceva ca Taurul. Nativul zodiei Rac face carapacea mare si pleaca. Trebuie sa se miste.

Leu

O saptamana de forta si putere pentru Leu. Astrele va incurajeaza sa fiti puternici. Urmeaza o saptamana anevoioasa pentru acest semn.

Fecioara

Fecioara intra intr-o saptamana anevoioasa. Este ca un uragan. Trebuie sa ramaneti calme.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iunie 2023. Racul trebuie sa profite de oportunitatile care apar

Balanta

Balantele, dupa uraganul de saptamana trecuta, isi rezolva problemele. Sunt sfatuite de astre sa faca un consiliu de familie, sa intruneasca trupele si sa puna cartile pe fata.

Scorpion

Runele spune ca trebuie sa aveti rabdare si sa nu fortati mana norocului, pentru ca toate lucrurile frumoase se intampla atunci cand aveti rabdare.

Sagetator

Suita de schimbari majore, pentru nativul din zodia Sagetator. Schimbarile vin pe luni, marti.

Capricorn

Pentru Capricorni, urmeaza o saptamana in care vor afla un adevar important, care vine cu marcaje asupra lui. Poate sa-i marcheze viata. Sunt pusi pe schimbari majore inca de la inceputul anului, dar, acum, vin schimbari si mai majore. Ce ati facut, aia primiti!

Varsator

Varsatorul are de gand sa-si mareasca familia. Deci, fertilitate si belsug pentru acest nativ. Peste putin timp dorintele voastre vor deveni realitate.

Pesti

Iar dau lovitura nativii din zodia Pesti. Saptamana viitoare, se produce un salt rapid si calitativ in existenta voastra.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.