Mihai Voropchievici, ce spune anul nasterii despre destinul tau

Numerologu Mihai Voropchievici a vorbit despre destinul fiecarui om, in functie de anul de nastere.

Cum se calculeaza cifra destinului spiritual

De aceasta data vom combina anul de nastere. De exemplu – 1979, luam primele doua cifre din stanga si ultimele doua din dreapta.

Pe primele doua, le adunam 1+9=10, 10 →1+0 →1

Pe celelalte doua le inmultim 7×9=63. Apoi le adunam: 6+3=9

Publicitate

Avem o data 1 si o data 9, le adunam pe amandoua: 1+9=10, apoi le mai adunam o data, sa ramana o singura cifra: 1+0 →1.

Asadar toti cei care sunt nascuti in 1979 au cifra destinului spiritual 1.

Sa vedem ce reprezinta fiecare cifra a destinului spiritual!

Cifra destinului spiritual 1

Iti este foarte greu sa te confrunti cu propriile tale dorinte si nevoi. Foarte multe ganduri aiurea legate de asta, ca tu nu ai ce au altii. Dragostea neconditionata, respectul, loilitatea si sinceritatea plus naturaletea si modestia sunt insa inscrise in calea spiritualitatii tale. Numai asa poti deveni un lider autentic – 1 e seful, conducatorul – si sa lasi la o parte lucrurile materiale.

Cifra destinului spiritual 2

Trebuie sa te sacrifici foarte mult in aceasta viata pentru a obtine ceea ce iti doresti. 2 este cifra sacrificiului. Cea mai dura dintre caile spirituale pe care le poate avea cineva, insa vei cladi o fiinta superioara din persoana ta. Te va duce mai aproape de fericire, de adevarata libertate, cea la care tanjescu cu totii, dar nimeni nu are curajul de a se sacrifica. Cifra sacrificiului implica din partea posesorului foarte multa munca cu propria persoana, cu multe zbateri si incercari.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune la inceput de saptamana

Cifra destinului spiritual 3

Cale spirituala relativ usoara de urmat, dar nu si in actualul context planetar. Acuma Divinitatea spune ca nu poti sa faci lucrurile de unul singur si va trebui sa ceri ajutor in viata. Trebuie sa te insotesti cu un partener loial de drum. Fidelitatea este calitatea pe care trebuie sa o inveti, sa o interiorizezi ori de cate ori ai tendinta tradarii. Nu incerca sa calci gresit pentru a obtine ceea ce vrei!

Cifra destinului spiritual 4

Cauta sa intelegi pana si cel mai ascuns cotlon al sufletului tau. 4 e ca fulgerul, imparte sufletul in 4 puncte cardinale. Renunta sa te multumesti cu aspectele superficiale ale vietii si incearca sa scoti lumina din interiorul tau. 4 e cifra temeiniciei si daca vei fi superficial, niciodata nu vei reusi sa obtii ceva. Cu bunatatea si interiorul extraordinar de bogat pe care il are, reuseste!

Publicitate

Cifra destinului spiritual 5

La explozivul 5, succesul nu inseamna doar recunoastere, ci binefacere. Spre deosebire de cei cu cifra 2 care trebuie sa faca multe sacrificii pentru a obtine ceva, le cei cu 5 lucrurile stau mai domol. Daca vrei sa te faci remarcat, nu te gandi la popularitate, ci la binele facut pentru cei aflati in nevoi. Altfel zis, cand faci un bine nu incerca sa obtii aplauze.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 octombrie 2021. Ziua Scorpionului este favorabila pentru schimbari

Cifra destinului spiritual 6

6 e mereu nemultumit, intotdeauna ii lipseste ceva in viata. Calea spirituala pentru aceasta cifra prevede cautarea lucrului care te face cu adevarat fericit. Nu incerca pantofi cui cu barete umflate cu aer, ca s-ar putea sa nu poti merge pe ei! Trebuie sa inveti sa fii fericit, dar prin creatie. Sa creezi ceva in asa fel ca sa aiba strasnicia vocii inimii. Fa ceva! Fii fantezist. Incearca sa gasesti lucru care sa iti aduca multumirea aia de sine. 6 este si cifra egoismului pozitiv, a energiei pozitive, dar care nu te indestuleaza de lucruri materiale, ci de impliniri sufletesti.

Cifra destinului spiritual 7

7 este prin excelenta o cifra spirituala. Reprezentantii ei cam traiesc in trecut. Au de invatat sa traiasca in prezent, pentru ca ruperea de trecut te va face sa intelegi suficient de bine, incat sa nu te deprimi la prima amintire neplacuta. A trai in trecut inseamna a fi perimat si a nu fi evolutiv. Scoateti-va amintirile neplacute din minte! Este lectia suprema inscrisa in anul nasterii voastre.

Citeste si articolul :   Astrolog Mariana Cojocaru: Ce spune luna in care te-ai nascut despre soarta si destinul tau

Cifra destinului spiritual 8

Lui 8 cel falnic si mandru orgoliul nu ii face bine. Trebuie sa inteleaga ca succesul temporar iti poate fura mintile. Are o cale spirituala batatorita de facut, pentru ca 8 e o cifra spirituala prin excelenta. Au insa dificultati in drumul lor pentru ca orientandu-se spre zona materiala, se rup de zona spirituala. Mergi cu credinta in suflet si toate acele valori materiale vor vei de la sine.

Cifra destinului spiritual 9

9 este o cifra fantastic de puternica ce duce, practic, la a fi un bun mediator. Ai capacitatea uriasa de a media conflicte. Trebuie sa sadesti pacea pe planeta asta. 9 e cifra perfecta a Universului, cuprinde tot. Are o intuitie iesita din comun si invata foarte repede, dar are multa lene. Adevaratul maestru al dialogului este 9, pentru ca il cuprinde de trei ori pe 3, care este seful comunicarii. Constructia spirituala a lui 9 va zidi punti intre oameni, folosind dialogul, a spus numerologul la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.