Mihai Voropchievici: Horoscop financiar pentru urmatoarele luni

Mihai Voropchievici vine cu vesti pentru fiecare zodie. Afla ce se intampla cu zodia ta, pe plan financiar, pana la final de 2021.

Berbec

Apar tot felul de oportunitati pentru Berbec, insa nu mereu, ci la anumite perioade de timp. Cert este ca situatia lor financiara va fi buna, vor face mai usor bani, dar se si vor duce foarte usor, pentru ca Berbecii vor avea tendinta sa fie cheltuitori.

Taur

Taurii se vor axa mai mult pe calatorii care le-au lipstit atat de mult in pandemie. Au bunastare si vor culege roade inclusic din ani anteriori. Au si ei o multitudine de oportunitati pentru a-si rotunji veniturile. Vor avea parte de relaxare si bani suficienti de cheltuit pentru a compensa perioda mai dificila din 2020..

Gemeni

Gemenii trebuie sa tina portofelul din scurt, pentru ca au o mare apetenta pentru cheltuit. Isi achizitioneaza tot felul de lucuri, fie ca au nevoie de ele sau nu. Ar putea sa-si schimbe si jobul si sa aiba si mai multi bani de dat pe lucruri inutile. Cert este ca Universul va fi de partea lor.

Rac

Racii isi gasesc linistea si echilibrul din punct de vedere financiat. Nu mai au motiv sa se vaite de banuti pentru ca ca acestia nu le vor lipsi din portofele si conturi. Ce-i drept, vor trebui sa munceasca pentru ei, insa efortul le va fi rasplatit.

Leu

Leii il au pe Jupiter in zodia lor, exact pe casa banilor. Asa ca le cad bani din cer sau se vor alege cu un nou job sau chiar un hobby care poate fi transformat intr-o afacere. E nevoie insa sa fie cumpatati, pentru ca au tendinta sa cheltuiasca fara limita. Hotararile privitoare la bani pe care le iau se materializeaza pe parcursul a sapte ani. Daca stiu sa actioneze, vor avea numai de castigat.

Fecioara

Fecioarele sunt obisnuite sa munceasca pentru a nu le lipsi finantele, iar aspectele benefice le sustin in noi proiecte. Trebuie doar sa aiba curaj si sa se implice in proiecte cu potential – cele care implica prezenta unui public numeros sunt de preferat, in detrimentul altora. Daca ati amanat un proiect personal, e momentul sa actionati.

Citeste si articolul :   Horoscop 2021, cu Mihai Voropchievici. Este anul cu cele mai mari schimbari

Balanta

Balantele au tot felul de idei de afaceri. Proiectele care li se pareau ca au sanse mici de a deveni realitate, au de fapt sanse mari, daca cred cu tarie in ele. E insa important sa fie curajosi si sa treaca peste zgarcenia caracteristica. .

Scorpion

Sunt favorizati la capitolul bani, dar trebui sa-si calce pe mandrie. Nu e momentul nici pentru scuze de tot felul, ci pur si simplu trebuie sa dispuna de o vointa mai mare decat de obicei. Cei mai curajosi Scorpioni isi vor pune in practic ideile cu ajutorul Universului.

Sagetator

Sagetatorilor li se cere sa fie ceva mai practici decat de obicei si sa nu mai analizeze atat de mult orice miscare sau investitie. Oricum, ei nu vor face cumparaturi inutile nici in continuare. Cu ajutor divin, Sagetatorii ar putea sa-si cumpere masina visata. Nu vor duce lipsa de banii de care au nevoie.

Capricorn

Capricornii viseaza tot timpul sa castige la Loto, insa ei uita de fapt sa-si cumpere si bilet. Ar vrea sa le cada bani din cer. Insa sfatul pentru ei este sa riste. Doar asa isi vor putea vedea visele indeplinite.

Citeste si articolul :   Horoscop Rune februarie 2021. Berbecii o duc bine pe toate planurile

Varsator

Deschiderea la nou a Varsatorilor le aduce echilibrul financiar la care l-au visat. Vor primi tot ce isi doresc cu conditia sa faca si ei ceva: sa fie mai increzatori in propriile forte. Daca vor avea incredere ca pot realiza lucruri marete, asa va fi.

Pesti

Pentru Pesti este un an excelent din punct de vedere al finantelor. Pur si simplu banii se lipesc de ei continuu. Daca vor face investitii, acestea se vor dovedi inspirate si le vor da multa satisfactie. Uneori vor simti ca drumul pana la castig este mai lung, dar asteptarea le va fi raplatita cu varf si indesat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.